HomeΣΠΟΡΑνακοίνωσε Τιάγκο ο Κισσαμικός

Ανακοίνωσε Τιάγκο ο Κισσαμικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 28χρονος μέσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Βραζιλίας * Στα γραφεία και ο Κίκε

Την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Τιάγκο Λαρανζέιρα Σίλβα ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/8) η ΠΑΕ Κισσαμικός.

Η κρητική ομάδα αποτελεί την πρώτη εκτός Βραζιλίας στην καριέρα του 28χρονου μέσου, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι «βλέπω πως γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Thiago Laranjeira Silva.

Το βιογραφικό του Τιάγκο Σίλβα:

Ημερομηνία γέννησης: 5 Νοεμβρίου 1987

Θέση: Μέσος

Είναι η πρώτη φορά που ο Τιάγκο Σίλβα θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Βραζιλίας, έπειτα από πολυετή παρουσία σε συλλόγους της χώρας του.

Έχειπαίξεισε Nautico, Sete-Pe, CA Porto, Alagoano, Santa Cruz, Guarani, Tombense, Ypiranga, Pesquira-PE, Goianesia Esporte Clube, Juazeirense, Central, America-PE.

Από τις αρχές Αυγούστου συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις».

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή: «Χαίρομαι που η διοίκηση του Κισσαμικού μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην καριέρα μου μακριά από τη χώρα μου και που ανήκω πλέον στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας.

Το διάστημα που βρίσκομαι εδώ βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Επιπλέον, στα γραφεία της ΠΑΕ Κισσαμικός βρέθηκε και ο Ενρίκε Μπουλά Σενομπούα ή πιο απλά Κίκε, ο οποίος έχει ενταχθεί στο δυναμικό από τις 4 Αυγούστου74c42ed185c02f3382d97d6db8bc18a5_120850e9b59a59b4ea315bf087d9ca40525a59_120850

Διαφήμιση
Διαφήμιση