HomeΚΡΗΤΗΗ ΟΕΒΕΝΗ ενημερώνει τα μέλη της για τα προγράμματα της ΛΑΕΚ

Η ΟΕΒΕΝΗ ενημερώνει τα μέλη της για τα προγράμματα της ΛΑΕΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου ενημερώνει τα Σωματεία Μέλη της ότι εγκρίθηκε η υλοποίηση Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΛΑΕΚ 1-25) έτους 2016 με στόχο να διευρυνθούν οι ευκαιρίες κατάρτισης των εργαζομένων στις μικρές επιχειρήσεις (1-25 εργαζόμενοι).

Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζονται τα εξής:

«Ως προθεσμία καταχώρησης των προτάσεων, προς αξιολόγηση, στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΛΑΕΚ σύμφωνα με την ανακοίνωση της 28/7/2016 του ΟΑΕΔ έχει οριστεί η 30/9/2016, ενώ σύμφωνα με τα οριζόμενα της Εγκυκλίου τα προγράμματα πρέπει να υλοποιηθούν έως και τις 20/12/2016 με δικαίωμα παράτασης με απόφαση του Διοικητή ΟΑΕΔ.

Στο πλαίσιο αυτό το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ως πιστοποιημένος φορέας συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης αναλαμβάνει την ευθύνη του σχεδιασμού, της υλοποίησης και της διαχείρισης εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε αντικείμενα κατάρτισης που εσείς επιθυμείτε για εργαζόμενους των επιχειρήσεων-μελών του φορέα σας που απασχολούν από 1 έως 25 άτομα.

Όσοι επιθυμούν να προβούν σε υποβολή και σε υλοποίηση προγράμματος να επικοινωνήσουν με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ (τηλ. 2810361040 κος Φραγκιαδουλάκης, κος Σαριδάκης ) καθημερινά από 9.00 πμ έως 15.00 μμ».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση