HomeΣΠΟΡΤρία φιλικά παιχνίδια σε πέντε ημέρες ο ΟΦΗ!

Τρία φιλικά παιχνίδια σε πέντε ημέρες ο ΟΦΗ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρία φιλικά παιχνίδια σε πέντε ημέρες (!) θα δώσει ο ΟΦΗ, καθώς εκτός απο το φιλικό με τον Πλατανιά την προσεχή Τετάρτη (6.30μμ) στο Γεντί Κουλέ, υπάρχει συμφωνία με την ομάδα των Χανίων, για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι το οποίο θα δοθεί την Κυριακή (28/1) στα Χανιά.

πως ανακοινώθηκε και επίσημα, το δεύτερο φιλικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά, κλείστηκε μετά απο επικοινωνία των δυο ομάδων την Δευτέρα (22/8) το βράδυ.

Ο ΟΦΗ είχε υποσχεθεί στον Πλατανιά, ότι θα πάει και αυτός στα Χανιά, σε διαθέσιμη ημερομηνία, η ομάδα των Χανίων ζήτησε να γίνει αυτήν την Κυριακή το δεύτερο φιλικό και ο ΟΦΗ απάντησε θετικά.

Μάλιστα το φιλικό της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά, δεν αλλάζει τον υπόλοιπο προγραμματισμό του ΟΦΗ, ο οποίος το Σάββατο (27/8) το απόγευμα θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Σαντορίνης, τον Πανθηραικό (ομάδα Γ’ Εθνικής) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Αρκετά φιλικά παιχνίδια μέσα απο τα οποία ο Νίκος Νιόπλιας, θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση