HomeΚΡΗΤΗΈκαναν … χρυσές δουλειές για ένα δίμηνο – Κατέληξαν με χειροπέδες

Έκαναν … χρυσές δουλειές για ένα δίμηνο – Κατέληξαν με χειροπέδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλουσιότατη ήταν η δράση δύο νεαρών γυναικών, οι οποίες αρπάζοντας κυρίως πορτοφόλια και διάφορα άλλα αντικείμενα από τσάντες και τσέπες ανυποψίαστων πολιτών και τουριστών, είχαν καταφέρει μέσα σε ένα περίπου δίμηνο να κάνουν μια … μικρή περιουσία ύψους 4.500 ευρώ.

Ο λόγος για δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, 31 και 26 ετών αντίστοιχα οι οποίες συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Ηράκλειο, κατηγορούμενες για κλοπή.

Με τη σύλληψή τους οι διωκτικές αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν συνολικά 13 περιπτώσεις κλοπών που είχαν σημειωθεί από τι 15 Ιουνίου έως και τις 20 Αυγούστου 2016.

Οι δύο γυναίκες χθες το απόγευμα άρπαξαν πορτοφόλι από Γάλλους τουρίστες, ωστόσο έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή, πετώντας το … λάφυρο στο δρόμο. Ωστόσο, δεν πήγαν πολύ μακριά αφού οι δικυκλιστές της ΕΛΑΣ τις εντόπισαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δυο γυναίκες «χτυπούσαν» ανυποψίαστους πελάτες καταστημάτων σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου αρπάζοντας πορτοφόλια, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα, μέσα από τσάντες και τσέπες.

Μάλιστα, η συνολική αξία των κλεμμένων αντικειμένων έφτανε τα 4.500 ευρώ. Οι δύο γυναίκες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση