HomeΣΠΟΡΚαι…επίσημα πλέον ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Και…επίσημα πλέον ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι πλέον γεγονός! Οπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο τον ΟΦΗ, την Παρασκευή (19/8) οι αρμόδιες υπηρεσίες ενημέρωσαν και επίσημα την κρητική ομάδα για την εγγραφή της νέας ΠΑΕ στα μητρώα, αλλά και την έγκριση του καταστικού της, γεγονός που σημαίνει ουσιαστικά και την έναρξη λειτουργίας της.

Πλέον τις επόμενες μέρες θα οριστεί Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εκλογή της νέας διοίκησης.

Eτσι ο ΟΦΗ έγκαιρα κλείνει και αυτό το σημαντικό ζήτημα, προκειμένου να αρχίσει να λειτουργεί σαν ΠΑΕ και να ξεκινήσει απρόσκοπτα τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη νέα περίοδο.

Η εξέλιξη αυτή , σκόρπισε βέβαια ικανοποίηση στους μετόχους της ομάδας, καθώς η προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Mια ακόμη μέρα ιστορικής σημασίας η σημερινή (Παρασκευή 19/8) για τον ΟΦΗ, καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, απέκτησε και επίσημη πλέον υπόσταση, με την εγγραφή της στο Υπουργείο οικονομίας, ανάπτυξης και τουρισμού. Οι αρμόδιες υπηρεσίες ενημέρωσαν την Παρασκευή (19/8) το μεσημέρι και επίσημα τον ΟΦΗ, ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία, για την οριστική πλέον έναρξη λειτουργίας της ανώνυμης εταιρείας, με την έγκριση του καταστατικού της, απο τις αρμόδιες υπηρεσίες και την εγγραφή της στα μητρώα.

Το επόμενο βήμα, είναι ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εκλογή της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση