HomeΚΟΣΜΟΣΑπίστευτη ιστορία: Γεννήθηκε στο αεροπλάνο και πήρε δώρο 1 εκατ. μίλια!

Απίστευτη ιστορία: Γεννήθηκε στο αεροπλάνο και πήρε δώρο 1 εκατ. μίλια!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ιστορία γέννησης της μικρής Heaven μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Η μητέρα της ήταν αναμενόμενο να γεννήσει σε δύο εβδομάδες και έτσι ταξίδεψε αεροπορικώς την Κυριακή με την εταιρεία των Φιλιππίνων Cebu Pacific από το Ντουμπάι στη Μανίλα.

Μετά από τέσσερις ώρες, στα μισά της πτήσης, η γυναίκα άρχισε να έχει τις συσπάσεις του τοκετού και το πλήρωμα καμπίνας του αεροσκάφους την μετέφερε σε άνετο χώρο στα μπροστινά καθίσματα, εκεί όπου δύο αεροσυνοδοί σε ρόλο «νοσοκόμων» την βοήθησαν να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Ευτυχώς, ανάμεσα στους επιβάτες υπήρχαν δύο μωρά και οι γονείς τους με χαρά προσέφεραν ρούχα και ό,τι άλλο ήταν απαραίτητο για το νεογέννητο κοριτσάκι, που πήρε το όνομα Heaven, αφού γεννήθηκε στον ουρανό. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιβατών η λεχώνα πολύ ψύχραιμη μετά την γέννα επέστρεψε στην θέση της κρατώντας στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη της.

Το αεροπλάνο κατευθύνθηκε στην πόλη Χαϊντεραμπάντ στην Ινδία για να λάβει ιατρική βοήθεια μητέρα και κόρη.

Ο Lance Gokongwei, διευθύνων σύμβουλος της Cebu Pacific, δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που γεννιέται ένα παιδί σε αεροσκάφος της εταιρείας και γι’ αυτό θα δοθούν δώρο στην μικρή 1 εκατ. μίλια για να ταξιδεύει δωρεάν σε πτήσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση