HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠλούσιο το πρόγραμμα στο Φεστιβάλ Γαζίου – Δείτε τις εκδηλώσεις

Πλούσιο το πρόγραμμα στο Φεστιβάλ Γαζίου – Δείτε τις εκδηλώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ερχόμενη Τρίτη 23 Αυγούστου, ξεκινάει στο Ανοιχτό Θέατρο στην κεντρική πλατεία του Γαζίου το Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Γάζι – Καλοκαίρι 2016». Όλες οι εκδηλώσεις θα αρχίζουν στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Τρίτη 23 Αυγούστου: Μουσικοθεατρική παράσταση αναβίωσης των θερινών εθίμων της Κρήτης από το σύλλογο γυναικών «Μαλβαζία». Συμμετέχει ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίας Μαρίνας, το μουσικό συγκρότημα του Μιχάλη Ρεθεμνιωτάκη και το χορευτικό συγκρότημα «Αορείτες».

Τετάρτη 24 Αυγούστου: Εκδήλωση τιμής στον Γιώργη Καράτζη με τίτλο «Στο μετερίζι τσ’ ανθρωπιάς». Συμμετέχουν τα μουσικά συγκροτήματα των Βασίλη Σταυρακάκη, Μιχάλη Καλλέργη, Πάρη Περισυνάκη και Νικόλα Καράτζη  καθώς και τα χορευτικά συγκροτήματα του Λαογραφικού Ομίλου «Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης».

Πέμπτη 25 Αυγούστου: Μουσικές περιπλανήσεις από τη μουσικοχορευτική ομάδα «8ΧΤΩ» του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης.

Παρασκευή 26 Αυγούστου: Μουσική βραδιά με τον Ανδρέα Παπαδάκη και τη Μαρία Κοπανάκη.

Σάββατο 27 Αυγούστου: Κρητική μουσικοχορευτική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας.

Κυριακή 28 Αυγούστου: Κρητική μουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου & Έντεχνο τραγούδι από το συγκρότημα «ΑΛΥΣΙΔΕΣ».

Δευτέρα 29 Αυγούστου: Συναυλία με άλλα ντ’ άλλων διάθεση και Alain Delon γοητεία. Οι ALAN DALON διασκευάζουν με swing, jazz και blues διάθεση από Amy Winehouse μέχρι Χατζιδάκι…

Τρίτη 30 Αυγούστου: Παιδική θεατρική παράσταση «Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ» από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα «Νέα Γενιά».

Τετάρτη 31 Αυγούστου: Θεατρική παράσταση: «Η χήρα με τα δύο πρόσωπα» από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΑΝΑΣΕΜΙΑ».

Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου: Θεατρική παράσταση «Οι Ηλίθιοι» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση