HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροειδοποίηση από την ΤτΕ για παραπλανητική ιστοσελίδα: Δεν έχει σχέση με την ασφαλιστική εταιρία

Προειδοποίηση από την ΤτΕ για παραπλανητική ιστοσελίδα: Δεν έχει σχέση με την ασφαλιστική εταιρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O δικτυακός τόπος «enterpriseinsuranceclaim.com» δεν έχει σχέση με την ασφαλιστική εταιρία Enterprise Insurance Company Plc και ότι περιέχει ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες, αναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος.

H Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission – GFSC) επιθυμεί να προειδοποιήσει το κοινό ότι ο δικτυακός τόπος «enterpriseinsuranceclaim.com» δεν έχει σχέση με την ασφαλιστική εταιρία Enterprise Insurance Company Plc και ότι περιέχει ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με την ισχύ των ασφαλιστηρίων συμβολαίων της και την κατάσταση των ασφαλισμένων.

Γι’ αυτό το λόγο, σημειώνει η Τράπεζα της Ελλάδος, η GFSC, η οποία είναι η εποπτική αρχή του Γιβραλτάρ, εφιστά την προσοχή του κοινού και συμβουλεύει τους ασφαλισμένους να βασίζονται μόνο στις πληροφορίες που εκδίδει η ίδια και ο Προσωρινός Εκκαθαριστής της Enterprise.

Όσοι έχουν ήδη εμπλακεί σε τυχόν δοσοληψίες με τον εν λόγω δικτυακό τόπο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη νομική υπηρεσία (Enforcement division) της GFSC (τηλέφωνο: +350 200 40283 ή e-mail: [email protected]).

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση