HomeΣΠΟΡΈχασε το χρυσό στο φώτο-φίνις – «Αργυρός» ο Γιαννιώτης στα 36 του!

Έχασε το χρυσό στο φώτο-φίνις – «Αργυρός» ο Γιαννιώτης στα 36 του!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίθανος! Μοναδικός! Συγκλονιστικός! Ο Σπύρος Γιαννιώτης με την κούρσα της ζωής του κατάφερε να φτάσει μαζί με τον Ολλανδό Φέρτμαν στον τερματισμό στα 10.000 μαραθώνιας κολύμβησης και όλοι περιμένουν να μάθουν ποιος είναι πρώτος και ποιος δεύτερος.

Στα 36 του χρόνια, ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής του τελικού, αν και βρέθηκε πολύ πίσω, με ένα καταπληκτικό φίνις κατάφερε να πάρει το μετάλλιο που τόσο πολύ έλλειπε από την συλλογή του.

Από τα πρώτα μέτρα της κούρσας ο Αυστραλός Πουρτ πήρε μια σημαντική διαφορά, αφήνοντας πίσω του όλους τους υπόλοιπους κι αυτή η εικόνα συντηρήθηκε μέχρι τα τελευταία 1.500 μέτρα.

Μετά από μία ώρα και σαράντα λεπτά ο Αυστραλός άρχισε να κουράζεται και οι υπόλοιποι να τον πλησιάζουν κι ανάμεσα τους ο Γιαννιώτης.

Ο Κερκυραίος στα 500 μέτρα πριν τον τερματισμό άρχισε τη μεγάλη του επίθεση και στο τελευταίο 100άρι μπήκε μπροστά κάνοντας εκπληκτικό σπρίντ με τον Φέρτμαν να τον ακολουθεί και έτσι να φτάσουμε σε ένα δραματικό φινάλε.

Γιαννιώτης και Φέρταν έπεσαν σχεδόν ταυτόχρονα στη γραμμή τερματισμού με τον Έλληνα πρωταθλητή να περνά πρώτος τη νοητή γραμμή, αλλά τον Ολλανδό να ακουμπά την ειδική πινακίδα και πλέον όλοι είναι εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση