HomeΣΠΟΡΣυγχρονισμένη κολύμβηση: Ελπίδες για τελικό

Συγχρονισμένη κολύμβηση: Ελπίδες για τελικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δέκατη θέση κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στο ελεύθερο πρόγραμμα του προκριματικού στο ντουέτο, με το οποίο άρχισε σήμερα η συγχρονισμένη κολύμβηση στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

KOLYMBHSH2

Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 86.1000 και έμεινε οριακά πίσω από τις Γαλλίδες Οζ/Κρετιέν (86.8667) και τις Αμερικανίδες Αλβαρεζ/Κορόλεβα (86.4333), στη «μάχη» που δίνει για να πλασαριστεί στην πρώτη οκτάδα. Ο προκριματικός ολοκληρώνεται αύριο (17:00) με το τεχνικό πρόγραμμα και στη συνέχεια τα δώδεκα καλύτερα ζευγάρια, με βάση συνολική βαθμολογία, θα περάσουν στον τελικό της Τρίτης. Εκεί μεταφέρουν τη βαθμολογία του τεχνικού προγράμματος και εκτελούν ξανά το ελεύθερο, για να προκύψει η τελική κατάταξη.

Σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό του ντουέτου βρίσκονται και οι άλλες δύο Ελληνίδες που συμμετέχουν στον αγώνα. Οι αδελφές Αλεξανδρή (Αννα-Μαρία και Ειρήνη-Μαρίνα), οι οποίες αγωνίζονται με τα χρώματα της Αυστρίας, πήραν τη 12η θέση με 85.2667β. και, εφόσον τη διατηρήσουν και αύριο, θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

KOLYMBHSH1

Οι Ρωσίδες Ναταλία Ιστσένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα, οι οποίες είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγωνίσματος, πήραν την πρώτη θέση με 98.0667β., ακολουθούμενες από τις Κινέζες Σουετσέν Χουάνγκ/Γουενγιάν Σουν (96.0667β.) και τις Γιαπωνέζες Γιουκίκο Ινούι/Ρισάκο Μιτσούι (94.4000β.)

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση