HomeΣΠΟΡΜια ευγενική «Γερμανική» προσφορά προς τον ΟΦΗ!

Μια ευγενική «Γερμανική» προσφορά προς τον ΟΦΗ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η «πόρτα» που άνοιξε ο ΟΦΗ με την Στουτγκάρδη, με αφορμή την πρόσφατη άφιξη στελεχών της Γερμανικής ομάδας στο Ηράκλειο και την επίσκεψη που έκαναν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, οι οποίοι έχουν διατηρήσει την επικοινωνία με τους Γερμανούς, παρέλαβαν ήδη μια πλήρη εμφάνιση ομάδας, προσφορά ενός απο τους κεντρικούς χορηγούς της Στουτγκάρδης (CITY SOCCER BREITMEYER INTERSPORT), την οποία και θα διαθέσουν στην Κ-19 του ΟΦΗ, ως μέρος του αθλητικού υλικού που θα χρησιμοποιήσει φέτος,  η δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η προσφορά έγινε απο τον GERT RIEHM, ιδιοκτήτη της Γερμανικής αθλητικής εταιρείας, ο οποίος εντυπωσιάστηκε απο τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην πρόσφατη επίσκεψη των στελεχών και χορηγών της Στουτγκάρδης σε αυτό!

Ο κύριος GERT RIEHM, είναι ένας φίλος της Κρήτης, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι για διακοπές.

Ο ΟΦΗ με επιστολή του ευχαρίστησε τον Γερμανό επιχειρηματία για την ευγενική προσφορά του προς τον ΟΦΗ και τον κάλεσε ξανά στο Ηράκλειο, τόσο στο αθλητικό κέντρο, όσο και στο γήπεδο της ομάδας (Γεντί Κουλέ) σε κάποια απο τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήμαος.

«Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την επικοινωνία με τους ανθρώπους της Στουτγκάρδης με στόχο αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα, ενώ ισχύει πάντα η πρόσκληση που έχει απευθύνει ο ΟΦΗ στη Γερμανική ομάδα, για την αξιοποίηση του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, είτε για προετοιμασία, είτε για φιλικά παιχνίδια, είτε για τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση