HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟι Pulse στο Ιστορικό Μουσείο

Οι Pulse στο Ιστορικό Μουσείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ηλεκτρικούς ήχους, ατμοσφαιρικά φωνητικά και indie rock μελωδίες, στοιχεία που συνθέτουν το ιδιότυπο μουσικό ηχόχρωμα των Pulse. θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της rock την Τετάρτη 17/8/2016, ώρα 21.00΄ στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Pulse. at The Music Project by Jumping Fish

Οι Pulse. είναι ένα αγγλόφωνο alternative rock σχήμα που αποτελείται από τους μουσικούς Νίκο Βογιατζάκη (κιθάρα), Γιάννη Σταυρακάκη (φωνή), Μιχάλη Μόσχο (κιθάρα), Άρη Τερζάκη (μπάσο) και Παναγιώτη Μαυράκη (τύμπανα). Το πρωτότυπο μουσικό τους ιδίωμα αξιοποιεί στοιχεία από διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, από το παραδοσιακό folk έως τη βρετανική indie rock, γεγονός που μεταφράζεται και στη μουσική τους η οποία κυμαίνεται από ακουστικές μελωδίες μέχρι και πιο δυναμικούς ηλεκτρικούς ήχους. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αποδίδουν τις πρωτότυπες συνθέσεις τους καθώς επίσης και αρκετές διασκευές κομματιών που αγαπούν.

Pulse. at The Music Project by Jumping Fish

Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο Another Roadside Attraction κυκλοφόρησε το 2014 και περιέχει 10 αγγλόφωνα κομμάτια. Το κομμάτι Confessions, που ηχογραφήθηκε με τη συμμετοχή του Craig Walker (ex Archive), ψηφίστηκε ως το τραγούδι του τριμήνου Μαρτίου-Ιουνίου (2016) στο διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο καθημερινό playlist πολλών ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας. Την περίοδο αυτή οι Pulse. συνθέτουν και ηχογραφούν νέο υλικό.

Pulse_Poster_sm

Το βράδυ της Τετάρτης, όπως κάθε Τετάρτη του καλοκαιριού, το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοικτό από τις 20.00΄ ως τις 23.00΄. Σε αυτό το διάστημα θα λειτουργούν το Πωλητήριο και το bar του Μουσείου. Όσοι επισκέπτες βρεθούν με αυτή την ευκαιρία στο ΙΜΚ θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν τις Συλλογές του και παράλληλα να παρακολουθήσουν τις προβολές επιλεγμένων film με θέμα την τέχνη του video dance στο αμφιθέατρο Γιάννη Περτσελάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση