HomeΚΟΣΜΟΣΒρήκαν βόμβα στο εργοστάσιο της VW!

Βρήκαν βόμβα στο εργοστάσιο της VW!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη είδηση έκανε πρόσφατα το γύρο του διαδικτύου και αφορούσε τις εγκαταστάσεις της Volkswagen στο Βόλφσμπουργκ! Σύμφωνα λοιπόν με το Jalopnik, εκεί βρέθηκε βόμβα αλλά όσο κι αν σας φανεί παράξενο, βόμβα 70 και βάλε χρόνων!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο επέκτασης του εργοστασίου της γερμανικής μάρκας, εντοπίστηκαν ύποπτα μεταλλικά κομμάτια και αυτό προκάλεσε έρευνα από την VW, μέσω της οποίας εντοπίστηκε μία βόμβα 250 κιλών που είχε πέσει εκεί κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς όμως να εκραγεί!

Το εν λόγω δημοσίευμα επικαλείται τον τοπικό Τύπο, σύμφωνα με τον οποίο έσπευσαν στο σημείο ειδική της EOD, της ειδικής μονάδας πυροτεχνουργών της Σαξονίας, πυροσβεστική, αστυνομία, ασθενοφόρο και όλα τα συναφή! Μάλιστα, 690 κάτοικοι της γύρω περιοχής φέρονται να αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν προληπτικά από τα σπίτια τους, έως ότου ολοκληρωθεί ο αφοπλισμός και η απομάκρυνση της βόμβας.

Το συγκεκριμένο εύρημα δεν πρέπει να προκαλεί απορία, καθώς στις εγκαταστάσεις της Volkswagen κατασκευάζονταν και οχήματα του στρατού.

Newsauto.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση