HomeΣΠΟΡΙμπαν Ράντι: «Ηρθα στον ΟΦΗ, γιατί είναι μεγάλη ομάδα»

Ιμπαν Ράντι: «Ηρθα στον ΟΦΗ, γιατί είναι μεγάλη ομάδα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O 28χρονος μεσοεπιθετικός Ιμπαν Ράντι, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος απο το πρότζεκτ, που του παρουσίασαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, στη συμφωνία μαζί του, η οποία  είναι για δυο χρόνια.

«Βλέπω ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, θέλουν να φέρουν ξανά την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ και για το λόγο αυτό, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκαναν. Επαιζα στην Α’ κατηγορία της Κύπρου και θέλω με τον ΟΦΗ να αγωνιστώ στην Σούπερ Λίγκ Ελλάδος. Για αυτό το λόγο ήρθα» ανέφερε στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο γρήγορος εξτρέμ που έχει καταγωγή απο την Ισημερινή Γουινέα, αλλά διαθέτει Ισπανική υπηκοότητα.

Oπως είπε ο Ράντι «ξέρω τα πάντα για τον ΟΦΗ. Επαιξα στην Ελλάδα καιν ξέρω ότι είναι απο τις πιο ιστορικές ομάδες, με ένα φανταστικό γήπεδο και ένα υπέροχο κόσμο. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας αυτής».

Για το πρωτάθλημα της Football league το οποίο γνωρίζει πολύ καλά, ανέφερε ότι «είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θέλει προσοχή. Ειδικά τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες, θέλουν πολύ προσοχή. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια. Απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Ετσι θα τα καταφέρουμε»υπογράμμισε.

Τέλος για την εμπειρία στο πρωτάθλημα της Κύπρου, όπου αγωνίστηκε στον Αρη Λεμεσού, τόνισε πως «ήταν μια καλή εμπειρία για μένα, όμως μου αρέσει πολύ και το Ελληνικό πρωτάθλημα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση