HomeΣΠΟΡΟι μέτοχοι του ΟΦΗ μοίρασαν 20 χιλιάδες ευρώ για ανάγκες της ομάδας

Οι μέτοχοι του ΟΦΗ μοίρασαν 20 χιλιάδες ευρώ για ανάγκες της ομάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ μοίρασαν την Τετάρτη (10/8) οι μέτοχοι του ΟΦΗ για ανάγκες της ομάδας. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, πληρώθηκαν προκαταβολές συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρασαν απο τα γραφεία του ΟΦΗ και υπέγραψαν τα επαγγελματικά τους συμβόλαια, ενώ πληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής του ΟΦΗ στην Football league και στο Κύπελλο Ελλάδος.

«Οι μέτοχοι του ΟΦΗ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών αυτήν την εποχή να γίνεται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και οι ποδοσφαιριστές να έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους μόνο στο γήπεδο και στην σκληρή δουλειά» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Οπως σημειώνεται απο τον ΟΦΗ, «απο την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα, έχει διατεθεί απο τους μετόχους του ΟΦΗ, ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ, χωρίς ασφαλώς στα χρήματα αυτά να υπολογίζονται οι 300 χιλ. ευρώ που έχουν κατατεθεί για το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, χρήματα τα οποία παραμένουν ακέραια σε τραπεζικό λογαριασμό».

Για την προσπάθεια που καταβάλουν οι μέτοχοι του ΟΦΗ, θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη οτι «μέχρι σήμερα δεν έχει εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ απο κάποια έσοδα ή χορηγίες με αφορμή την συμμετοχή του ΟΦΗ στην Football league και τα χρήματα που διατίθενται είναι αποκλειστικά απο τις τσέπες των μετόχων της ομάδας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση