HomeΣΠΟΡΣτο Γεντί Κουλέ η φιλική κόντρα ΟΦΗ-Κισσαμικός – Προπονήθηκε ο Ιμπαν Ράντι

Στο Γεντί Κουλέ η φιλική κόντρα ΟΦΗ-Κισσαμικός – Προπονήθηκε ο Ιμπαν Ράντι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το…Γεντί Κουλέ, θα έχουν την ευκαιρία να πατήσουν για πρώτη φορά φέτος οι παίκτες του ΟΦΗ στο δυνατό τέστ με τον Κισσαμικό, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο (13/8) στις 7μμ.

Κόντρα σε μια ομάδα με την οποία ο ΟΦΗ θα κονταριστεί φέτος στην Football league, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει για μια ακόμη φορά την ομάδα του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, όπως έκανε και στο πρώτο φιλικό της χρονιάς το περασμένο Σάββατο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών (2-0).

Το ΟΦΗ-Κισσαμικός στο Γεντί Κουλέ, θα είναι και η πρώτη «επίσκεψη» των φιλάθλων του ΟΦΗ στο «ναό» ενόψει της επίσημης σέντρας του πρωταθλήματος της Football league στις 25 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι στο φιλικό ΟΦΗ-Κισσαμικός θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ και ανοιχτές θα είναι οι θύρες 8 και 9 για τους φιλάθλους, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αναμέτρηση, θα γίνουν γνωστές τις επομενες ημέρες.

rantiΤην πρώτη του προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, έκανε την Τρίτη (8/9) ο Ιμπαν Ράντι.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός απο την Ισημερινή Γουινέα (με Ισπανικό διαβατήριο) ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ πρίν απο την προπόνηση είχε και την πρώτη γνωριμία και συζήτηση με το Νίκο Νιόπλια.

Ο Ράντι έδειξε εντυπωσιασμένος απο τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ, ενώ είχε την ευκαιρία νατα πεί και με παίκτες του ΟΦΗ, τους οποίους γνωρίζει απο την θητεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι οι υπογραφές του συμβολαιού του Ράντι με τον ΟΦΗ, θα «πέσουν» τελικά την Τετάρτη (10/8), καθώς την Τρίτη (9/8) ο ποδοσφαιριστής δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις, που προβλέπονται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση