HomeΣΠΟΡΑπευθείας πρόκριση στα ημιτελικά για την ελληνική τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου

Απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά για την ελληνική τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ελληνική τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου έγινε το τρίτο πλήρωμα της χώρας μας που εξασφάλισε απευθείας πρόκριση στη δωδεκάδα, της Ολυμπιακής Ρεγκάτας, του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος ξεκίνησαν από τη διαδρομή 1 της 3ης προκριματικής σειράς και τερμάτισαν δεύτεροι (5.59.65), πίσω από το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, τους Βρετανούς Αλεξ Γκρέγκορι, Μοχάμεντ Σμπι, Τζορτζ Νας και ο Κωνσταντίνος Λουλούδη (5.55.59).

Την πρόκριση ως 3οι εξασφάλισαν και οι Μπενζαμίν Λανγκ, Μικαέλ Μαρτέ, Βαλεντίν Ονφρουά και Θεοφίλ Ονφρουά (6:00.72), ενώ σε επαναληπτικό θα αγωνιστούν οι Ντέιβιντ Χαντ, Τζόναθαν Αλαν Σμιθ, Βίνσεντ Μπριτ και Τζέικ Μίλτον Γκριν από τη Νότια Αφρική.

Ήδη, τα ελληνικά κουπιά είχαν εξασφαλίσει δύο απευθείας προκρίσεις στη δωδεκάδα, με το διπλό σκιφ γυναικών και την τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών των ανδρών.

Οι Κατερίνα Νικολαϊδου/Σοφία Ασουμανάκη (διπλό σκιφ) και η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών των ανδρών (Ντούσκος, Γιάνναρος, Πέτρου, Μαγδανής) που εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση στη δωδεκάδα την 1η ημέρα (Σάββατο, 6/8), αγωνίζονται ξανά αύριο (Τρίτη, 9 Αυγούστου), με στόχο την πρόκριση στον τελικό, εφόσον δεν υπάρξει νέα αναβολή, αφού αναμένεται επιδείνωση του καιρού αύριο (8/8) και μεθαύριο (9/8).
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση