HomeΣΠΟΡΝιόπλιας: «Θα είμαστε καλύτεροι μόλις φρεσκαριστούμε»

Νιόπλιας: «Θα είμαστε καλύτεροι μόλις φρεσκαριστούμε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ μόλις αποκτήσει φρεσκάδα, θα είναι πολύ καλύτερη ομάδα, ανέφερε μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών ο Νίκος Νιόπλιας.

Στο πρώτο του φιλικό ο ΟΦΗ ξεκίνησε με νίκη (2-0) και  καλή εμφάνιση, ενώ για τα μεταγραφικά ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε οτι περιμένει ακόμη 2-3 μεταγραφικές επιλογές.

Οπως ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ «το φιλικό αυτό ήταν μια συνέχεια της πρωινής προπόνησης που κάναμε, η οποία ήταν πολύ δυνατή.

Η μέρα δεν πήγε χαμένη για μας όπως φάνηκε. Σιγά-σιγά, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

Μόλις φρεσκαριστούμε σαν ομάδα, γιατί ακόμη κάνουμε σκληρή προπόνηση, θα έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα.

Το παιχνίδι αυτότο είδαμε σαν μια καλή και δυνατή προπόνηση, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.

Εύχομαι στον Ερμή καλή πορεί και να πετύχει τους στόχους του».

Για τα μεταγραφικά θέματα του ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας, ανέφερε ότι «έχουμε καλούς παίκτες, αλλά περιμένουμε ακόμη 2-3 σημαντικές επιλογές. Το πρωτάθλημα, θα είναι δύσκολο, έχουμε και το Κύπελλο Ελλάδος, οπότε χρειαζόμαστε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές».

«Θα πρωταγωνιστήσει ο ΟΦΗ»

Με τη σειρά του, ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών Γιώργος Πετράκης, υπογράμμισε πως «είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την εικόνα της ομάδας μου, απέναντι σε ένα αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας».

Για τον ΟΦΗ ο τεχνικός του Ερμή ανέφερε πως «ο ΟΦΗ έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο. Θα πρωταγωνιστήσει και του εύχομαι να πάρει και το πρωτάθλημα. Χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή, όπως ξέρουν ο προπονητής και η διοίκηση».

Ο τεχνικός του Ερμή ανέφερε ακόμη ότι η ομάδα του έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μέσο και πρώην παίκτη του ΟΦΗ, Φαμπίνιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση