HomeΚΡΗΤΗΣτο όνομα της Aegean επιτήδειοι έστησαν… απάτη

Στο όνομα της Aegean επιτήδειοι έστησαν… απάτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο όνομα της Aegean έστησαν επιτήδειοι έναν ψεύτικο διαγωνισμό καλώντας τους χρήστες των social media να συμμετέχουν κερδίζοντας δύο business class εισιτήρια.

Για το θέμα έχει πάρει ήδη θέση η εταιρία Aegean Airlines λέγοντας πως αυτός ο διαγωνισμός είναι ψευδής και δεν έχει καμία σχέση με την αεροπορική εταιρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aegean Airlines:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο δύο business class εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.

Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας. Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/ , στο twitter το https://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση