HomeLife & StyleΒάσια Τριφύλλη: «Η Ρούλα έκανε show “ξεπατικωτούρα” από την ιταλική τηλεόραση»

Βάσια Τριφύλλη: «Η Ρούλα έκανε show “ξεπατικωτούρα” από την ιταλική τηλεόραση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρατάει χρόνια -από ότι φαίνεται- αυτή η κόντρα. Η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Freddo μίλησε για τη Ρούλα Κορομηλά και εξήγησε γιατί η ίδια απέχει τόσα χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Είναι γνωστό ότι τη δεκαετία του ’90, η Ρούλα Κορομηλά και η Βάσια Τριφύλλη δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων. Μάλιστα οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι οι δύο γυναίκες είχαν «πόλεμο» μεταξύ τους και αυτό γιατί όταν πήρε μεταγραφή η Ρούλα για το Mega, έθεσε ως όρο για να φύγει η Βάσια από εκεί.

Η Βάσια Τριφύλλη που μίλησε για τη Ρούλα Κορομηλά είπε: «Μ’ ενοχλούσε πάρα πολύ. Τώρα “εθνική παρουσιάστρια, η Ρούλα”. Ελάτε, ρε παιδιά. Ας μας βγάλουν και στους Ολυμπιακούς, στη Βραζιλία, με τις πατερίτσες, να φανεί η λεβεντιά μας. Η Ρούλα έκανε show “ξεπατικωσούρα” από την ιταλική τηλεόραση, δεν το έκανε καμία άλλη από μας. Αυτό δεν το έχει πει κανείς ανοικτά. Όπως παρουσίαζε ο Γιώργος Πολυχρονίου τον Τροχό της Τύχης, δεν μπορεί να το κάνει κανένας. Όπως έκανα εγώ το Ραντεβού στα τυφλά, κανένας. Ούτε ο ταλαντούχος Μάρκος Σεφερλής μπορεί να το κάνει».

Γιατί απέχει από τα κανάλια; Η ίδια λέει: «Γιατί, όταν μιλάω, λέω αλήθειες που πονάνε και τους καναλάρχες και τους επικεφαλής. Αν ταυτόχρονα μπορείς να επηρεάζεις τον κόσμο εξαιτίας της ειλικρίνειάς σου, γίνεσαι και πολιτικά επικίνδυνος. Με έχουν καταδικάσει σε απόσυρση τα τελευταία 15χρόνια».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση