HomeLife & StyleCara Delevingne: Όταν σταμάτησα τα ψυχοφάρμακα έχασα την παρθενιά μου

Cara Delevingne: Όταν σταμάτησα τα ψυχοφάρμακα έχασα την παρθενιά μου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γυρνάει την πλάτη της στο μόντελινγκ για να επικεντρωθεί στην ηθοποιία. Ο λόγος για την Cara Delevingne η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό Esquire και παραχώρησε την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της ζωή της. Αν και 23 ετών η Cara έχει πολλά να μας πει:

Η Cara αποκάλυψε: «Στην εφηβεία μου έδωσα σκληρή μάχη με την κατάθλιψη. Μισώ τα ψυχοφάρμακα. Δεν συμφωνώ με την ιδέα κάποιος να τα παίρνει. Δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς».

cara6

Το μοντέλο είπε ότι την εβδομάδα που σταμάτησε να παίρνει τα αντικαθλιπτικά έκανε τα πιο ακραία πράγματα: «Εχασα την παρθενιά μου, έμπλεξα σε τσακωμούς, έκλαιγα, γελούσα. Ήταν ότι καλύτερο μου είχε συμβεί γιατί άρχισα να νιώθω πράγματα και να έχω συναισθήματα».

Η Cara στην ηλικία των 16 διαγνώσθηκε με κατάθλιψη και της χορηγήθηκαν φάρμακα. Παραδέχτηκε ότι είχε ζοριστεί από το σχολείο αλλά και από την έκρηξη ορμονών τα οποία την οδήγησαν σε ψυχολογική κατάρρευση.

«Για καιρό είχα τάσεις αυτοκτονίας. Δεν μπορούσα να χειριστώ τίποτα. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που κατάφερα να το ξεπεράσω όλο αυτό γιατί εκείνη την εποχή το μόνο που ήθελα ήταν να πεθάνω. Είχα ενοχές, μισούσα τον εαυτό μου, όλο αυτό ήταν ένας φαύλος κύκλος. Δεν ήθελα να υπάρχω πια. Ήθελα κάθε μόριο του σώματός μου να εξαφανιστεί. Ήθελα να πεθάνω».

Τώρα η Cara λέει πως απολαμβάνει κάθε λεπτό της ζωή της και έχει βρει την ευτυχία και την αγάπη στο πλευρό της Αμερικανίδας τραγουδίστριας St Vincent. «Αυτό το συναίσθημα είναι διαφορετικό. Όταν βρίσκεις της αληθινή αγάπη και κάνεις τον απολογισμό σου λες: «Οοh όλα αυτά ήταν τόσο καταστροφικά»».

cara5

cara3

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση