HomeΚΡΗΤΗΗμερίδα κολύμβησης από την Λέσχη Lions

Ημερίδα κολύμβησης από την Λέσχη Lions

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα κολύμβησης της Λέσχης Lions Ηρακλείου το Σάββατο 30 Ιουλίου, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κρήτης.

Η μέσω του αθλητισμού ανάπτυξη ευγενικών κινήτρων και η πρόταξη του μηνύματος  του εθελοντισμού ήταν ο στόχος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση των Lions που συμπληρώνονται φέτος και γιορτάζονται σε όλο τον κόσμο με σειρά δράσεων προσφοράς.

LESXH LAIONS

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ημερίδα έλαβαν μέρος περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 9-12 ετών από όλη την Κρήτη που είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να διακριθούν σε 32 ατομικά και 2 ομαδικά αγωνίσματα.

LESXH LAIONS1

Τις καλύτερες επιδόσεις της ημερίδας πέτυχαν η Περάκη Φανή – Κυριακή από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και ο Περάκης Εμμανουήλ από τους Αργοναύτες Ηρακλείου, οι οποίοι και έλαβαν ως δώρο από μια διήμερη διαμονή all-inclusive στο ξενοδοχείο Seaside Resort & Spa, προσφορά των αδελφών Ορφανάκη.

Η Λέσχη Lions Ηρακλείου επιθυμεί να ευχαριστήσει τις παρακάτω εταιρίες για την ευγενική χορηγία της ημερίδας:

Την MINOAN LINES S.A.

Την ΣΥ.ΦΑ.Κ. Α.Ε.

Την ARMAOS A.E.

Την Siganos Executive Food Events, Catering Α.Ε.

Την ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το ξενοδοχείο Seaside Resort & Spa.

Διαφήμιση
Διαφήμιση