HomeΣΠΟΡΠαίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα δυο χρόνια ο Νίκολα Μίκιτς!

Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα δυο χρόνια ο Νίκολα Μίκιτς!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Νίκολα Μίκιτς.

Οπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο 31χρονος Σέρβος δεξιός μπακ-χάφ υπέγραψε για δυο χρόνια στον ΟΦΗ και η κρητική ομάδα προσέθεσε στο δυναμικό της ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος και θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας.

Ο Μίκιτς την Τετάρτη (3/8) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ και θα ξεκινήσει την προετοιμασία του με το κρητικό συγκρότημα.

Ο Νίκολα Μίκιτς γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1985 στη Σερβία. Εχει ύψος 1μ 82 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπάκ-χαφ. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ερυθρό Αστέρα, ΦΚ Μπέογκραντ, Νάπρεντακ, Ραντίσκι, αλλά και στην Τουρκία με τη Μανίσασπορ. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκ με την Καλλονή.

Στην φωτογραφία o Nίκολα Μίκιτς με τον μάνατζερ του Μπόρις Τσβιγιάνοβιτς και τον Μηνά Πίτσο, λίγο μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων και τις υπογραφές στο γήπεδο του ΟΦΗ.

mikitsmonosipograΝίκολα Μίκιτς : «Μου αρέσει ο ΟΦΗ!»

O 31χρονος Σέρβος δεξιός μπάκ-χάφ Νίκολα Μίκιτς, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο οποίος προσθέτει στη μηχανή του ένα ακόμη ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο Μίκιτς μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr δήλωσε μετά τις υπογραφές με τον ΟΦΗ (για δυο χρόνια) ότι «μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα!

Εχω δεί το γήπεδο και τους φιλάθλους και πραγματικά απο την πρώτη στιγμή ήμουν πολύ θετικός να έρθω εδώ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα ξεκινήσω τη δουλειά με τους υπόλοιπους παίκτες και το τεχνικό τιμ για να ανεβάσουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Μίκιτς γνωρίζει πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ. Oπως λέει  «ξέρω απο φίλους και συμπαίκτες μου τι είναι ο ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει να παίζει στην πρώτη κατηγορία. Τα έχει όλα σαν ομάδα. Εχει ένα φανταστικό γήπεδο, ωραίους φιλάθλους, ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο, το οποίο είδα απο κοντά. Αυτή η ομάδα σίγουρα δεν ανήκει στην Β’ Εθνική».

Για τους δικούς του στόχους με τον ΟΦΗ ο Νίκολα Μίκιτς, επισημαίνει ότι «θα δώσω τα πάντα για να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Να επιστρέψω στην μεγάλη κατηγορία. Για αυτό ήρθα σε μια ομάδα που έχει φιλοδεξίες και πλάνο για να κάνει κάτι καλό».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση