HomeLife & StyleΟ Valentino στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Ο Valentino στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πασίγνωστος maitre της μόδας, Valentino Garavani επισκέφτηκε και αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα και συγκεκριμένα την αγαπημένη του Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ο Valentino Garavani μαζί με τον πρόεδρο του οίκου Valentino, Giancarlo Giametti, τον καλό τους φίλο Carlos Souza και την επίσης φίλη τους Charlene Shorto, κατέφθασαν τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο στην Αθήνα. Αφού επιβιβάστηκαν σε δύο κομψά Volvo jeep με φιμέ τζάμια ως πραγματικοί star, οδηγήθηκαν στο ιστορικά πολυτελές σκάφος «Τ.Μ.Blue», που είχε προσεγγίσει τον κόλπο της Βάρκιζας όπου και επιβιβάστηκαν.

valentino2

Το βράδυ επισκέφτηκαν το αγαπημένο τους Island στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου μαζί με τους φίλους τους Χρύσανθο Πανά (ιδιοκτήτη του Island , του Salon de Bricolage, του Zonars κτλ) και τη σύζυγό του, γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων, Έλενα Σύρακα, γιόρτασαν  τα γενέθλια της Charlene Shorto, της πανέμορφης βραζιλιάνας jetsetter, πρώην σύζυγο του Carlos Souza και μούσα του Valentino.

Ο Χρύσανθος Πανάς είχε οργανώσει μια υπέροχη τούρτα με το όνομα της Charlene και μετά το σβήσιμο ακολούθησαν πυροτεχνήματα που χρωμάτισαν τον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Στην παρέα παρευρέθηκε και ο παλιός φίλος και δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

valentino3

Η βραδιά ήταν μαγική, με το φεγγάρι να ανατέλλει ακριβώς μπροστά στον κόλπο του Island. Αν και Δευτέρα βράδυ το Island ήταν κατάμεστο από κόσμο, κάτι το οποίο ενθουσίασε τους ξένους επισκέπτες. Ο Χρύσανθος Πανάς ξενάγησε και στους υπόλοιπους χώρους του Island την παρέα, η οποία εντυπωσιάστηκε από την αισθητική τους. Σε συνέχεια ο Χρύσανθος Πανάς δώρισε στους φίλους του την καινούργια μουσική συλλογή «Summer Sixteen», που έχει ήδη γίνει αγαπημένη του Valentino Garavani και του Giancarlo Giametti και την οποία απολαμβάνουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές στο πολυτελές σκάφος.

Τα τελευταία χρόνια το Island και μέσω του floating dock, δίνει την ευκαιρία στους ξένους επισκέπτες να επισκέπτονται την Ελλάδα όλο και περισσότερο δια θαλάσσης.

Η ευρύτερη παρέα οργανώνει τις υπόλοιπες διακοπές της στην Ελλάδα, πάντα κοντά με πολλούς αγαπημένους Έλληνες φίλους.

valentino4

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση