HomeLife & StyleΛονδίνο: Ουρές χιλιομέτρων για το νέο βιβλίο του διάσημου μάγου Χάρι Πότερ

Λονδίνο: Ουρές χιλιομέτρων για το νέο βιβλίο του διάσημου μάγου Χάρι Πότερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χιλιάδες θαυμαστές του διάσημου μάγου Harry Potter, κατέκλυσαν χθες τα βιβλιοπωλεία του Λονδίνου προκειμένου να αγοράσουν το τελευταίο βιβλίο του διάσημου μάγου.

Πρόκειται για το σενάριο του θεατρικού έργου που ήδη είναι sold out, αφού έχει «μαγεύσει» το κοινό στο West End του Λονδίνου.

vivlio harry potter

Το έργο διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά τη μάχη του Harry Potter με τον λόρδο Voldemort και η παράσταση αφηγείται τις περιπέτειες του γιου του Harry Potter, Albus, ο οποίος καλείται να σηκώσει το βάρος της κληρονομιάς που του άφησε ο πατέρας του αλλά και οι πρόγονοί του, κάτι που ποτέ δεν επιθυμούσε ο ίδιος.

«Την ώρα που το παρελθόν και το παρόν συγχέονται με τρόπο δυσοίωνο, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος πρέπει να μάθουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από μέρη που δεν το περιμένεις», αναφέρει η σύνοψη της παράστασης.

vivlio harry potter2

Τον Harry Potter ερμηνεύει ο Jamie Parker, o Sam Clemmett τον Albus και η Poppy Miller την Ginny Potter.

Το θεατρικό κείμενο, που έγραψε η J. K. Rowling σε συνεργασία με τον Jack Thorne και τον John Tiffany, θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας από τις εκδόσεις Ψυχογιός στις 29 Σεπτεμβρίου.

vivlio harry potter3

Newmoney.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση