HomeΚΟΣΜΟΣΙταλία: Ξέχασε το παιδί της στο αυτοκίνητο και εκείνο πέθανε από την ζέστη!

Ιταλία: Ξέχασε το παιδί της στο αυτοκίνητο και εκείνο πέθανε από την ζέστη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε τραγικές ιστορίες για παιδιά που πέθαναν όταν οι απερίσκεπτοι γονείς τους τα παράτησαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, ωστόσο, κάθε φορά που μια τέτοια είδηση βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, προκαλεί σοκ και τεράστια ερωτηματικά.

Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα στην Τοσκάνη της Ιταλίας και θύμα ήταν ένα κοριτσάκι 18 μηνών, το οποίο η μητέρα του άφησε μέσα στο όχημά της για να πάει για δουλειά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», η μητέρα βρισκόταν στο αυτοκίνητο με το μωράκι και την δεύτερη κόρη της, η οποία είναι έξι ετών. Ωστόσο, αφού άφησε το μεγάλο της παιδί στην καλοκαιρινή κατασκήνωση, στη συνέχεια πήγε κατευθείαν στη δουλειάς της, αλλά βγαίνοντας από το ΙΧ, ξέχασε την μικρή της κορούλα στο αμάξι!

Δυστυχώς, το όχημα μετατράπηκε μέσα σε λίγη ώρα σε «κόλαση» αφού οι θερμοκρασίες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στην περιοχή ήταν ιδιαίτερα υψηλές.

Την ώρα του μεσημεριανού η μητέρα επέστρεψε στο αυτοκίνητό της και εκεί αντίκρισε την κόρη της να κείτεται αναίσθητη. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ένα τοπικό νοσοκομείο.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να σώσουν τη ζωή της, η μικρούλα ξεψύχησε λίγες ώρες αργότερα.

Οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, ενώ σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η υπόθεση ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές που θεωρούν την μητέρα ύποπτη για ανθρωποκτονία.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση