HomeΚΡΗΤΗΑναβλήθηκε για τη Δευτέρα η δίκη των τριών Σέρβων για την επίθεση σε βάρος ταξιτζή

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η δίκη των τριών Σέρβων για την επίθεση σε βάρος ταξιτζή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την ερχόμενη Δευτέρα 1η Αυγούστου αναβλήθηκε η δίκη των τριών νεαρών τουριστών από τη Σερβία που φέρονται να εμπλέκονται στο επεισόδιο σε βάρος ενός ταξιτζή στην Χερσόνησο.

Οι τρεις νεαροί παραπέμφθηκαν από τον εισαγγελέα να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ωστόσο ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς η ιατροδικαστική έκθεση για τα τραύματα που δέχθηκε με μαχαίρι ο ταξιτζής δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις νεαροί τουρίστες φέρονται να επιτέθηκαν με μαχαίρι του φαγητού σε βάρος του ταξιτζή που από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν τους μετέφερε στην πιάτσα ταξί της Χερσονήσου. Οι τρεις Σέρβοι ενεπλάκησαν σε καυγά με τον ταξιτζή και άλλους συναδέλφους του για το κόμιστρο, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να τραυματιστούν δύο ταξιτζήδες, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ταξιτζής και οι συνάδελφοί του οι τρεις νεαροί τουρίστες αρνήθηκαν να καταβάλουν το αντίτιμο της κούρσας, ωστόσο οι ίδιοι από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι ο καυγάς ξεκίνησε επειδή τα χρήματα που τους ζητήθηκαν ήταν πολλά.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ο εισαγγελέας Ηρακλείου, άσκησε στους τρεις άνδρες διώξεις πλημμελημματικού χαρακτήρα για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, για παράνομη οπλοφορία, για απειλή και εξύβριση κατά συρροή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση