HomeΚΡΗΤΗΕντείνει τους αγώνες της η Λαϊκή Στάση Πληρωμών και καταγγέλλει

Εντείνει τους αγώνες της η Λαϊκή Στάση Πληρωμών και καταγγέλλει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν από την καθιερωμένη κινητοποίηση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, είχαν πάρει θέση στην αίθουσα του δικαστηρίου οι συμβολαιογράφοι, καταγγέλλει η κίνηση σε σχετική της ανακοίνωση με αφορμή τη χθεσινή κινητοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της Λαϊκής Στάσης υπογραμμίζεται:

«Τετάρτη 27/7/2016, Ειρηνοδικείο Ηρακλείου … Τα μέλη της ΛΣΠ με έκπληξη διαπίστωσαν ότι οι συμβολαιογράφοι είχαν ήδη εισέλθει στην αίθουσα που διεξάγονται οι πλειστηριασμοί πριν τις 15:00. Μια εξ αυτών ανέφερε ότι είχε στα χέρια της προσφορά από την τράπεζα Πειραιώς για δυο ακίνητα αποκρύπτοντας ότι είχε και δεύτερη προσφορά από την ίδια τράπεζα  για την πρώτη κατοικία του οφειλέτη. Η ίδια συμβολαιογράφος είχε αποκρύψει την κατάθεση των προσφορών όταν ρωτήθηκε τηλεφωνικώς την προηγουμένη από τον δικηγόρο του οφειλέτη.

Τα μέλη της ΛΣΠ όταν πληροφορήθηκαν στις 16:58 την προσφορά της τραπέζης για την πρώτη κατοικία αντέδρασαν εντονότατα με αποτέλεσμα η διαδικασία της εκποίησης να ολοκληρωθεί άρον – άρον και η συμβολαιογράφος να αποχωρήσει τρέχοντας από το Ειρηνοδικείο.

Η ΛΣΠ δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο αγώνας κατά των πλειστηριασμών θα είναι εφεξής εντονότερος αφού τα μέλη της συμφώνησαν ομόφωνα να προχωρήσουν σε πιο δραστικά μέτρα αποτροπής των εκποιήσεων».

https://www.youtube.com/watch?v=grFHmWX8MEo

Διαφήμιση
Διαφήμιση