HomeLife & StyleΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο με … κουκούλα στη Μύκονο

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με … κουκούλα στη Μύκονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Μύκονο, προσγειώθηκε την Τρίτη, με ιδιωτικό τζετ, ο Leonardo DiCaprio, μαζί με τέσσερις φίλους του. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o χολιγουντιανός σταρ, θα παραμείνει στο νησί των ανέμων μία εβδομάδα.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv, εντόπισε τον χολιγουντιανό σταρ, σε νυχτερινή του έξοδο στη Χώρα, το βράδυ της Τρίτης.Όπως συνηθίζει, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εμφανίστηκε με μία τραγιάσκα που έκρυβε μέρος του προσώπου του, ώστε να περάσει απαρατήρητος. Μάλιστα, στη βόλτα του στα γραφικά σοκάκια του νησιού, φόρεσε από επάνω και μία κουκούλα, για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ωστόσο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, δεν απομονώθηκε στην ιδιωτική βίλα όπου διαμένει, αλλά προτίμησε να διασκεδάσει στο κέντρο του νησιού μαζί με τους φίλους του και περιστοιχισμένος από καλλονές.

Ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ απόλαυσε το δείπνο του σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου και πέρπατησε στα γραφικά σοκάκια. Από το πλευρό του δεν έλειψαν στιγμή οι σωματοφύλακές του, με τους οποίους συνομιλούσε συχνά.

https://www.youtube.com/watch?v=U_PUkThTVVo

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση