HomeΚΟΣΜΟΣΛάρνακα: Μαχαιρώματα μέσα σε νυχτερινό κέντρο – Τρεις τραυματίες

Λάρνακα: Μαχαιρώματα μέσα σε νυχτερινό κέντρο – Τρεις τραυματίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βγήκαν μαχαίρια χθες στη Λάρνακα με τρεις ανθρώπους να καταλήγουν στο νοσοκομείο και τον δράστη στα κρατητήρια της αστυνομίας.

Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης προς τα πίσω όταν στις 3:10 τα ξημερώματα βρέθηκαν τρία άτομα τραυματισμένα με μαχαίρι σε νυκτερινό κέντρο. Διαπιστώθηκε πως οι δύο Ελληνοκύπριοι 25 και 43 ετών και ένας Παλαιστίνιος 40 ετών, που είχαν τραυματιστεί είχαν δεχθεί επίθεση από έναν 35χρονο Ελληνοκύπριο.

Ο 25χρονος έφερε εκδορά και οίδημα αριστερού άνω βλεφάρου, ο 43χρονος ανοικτό ρήγμα αριστερού βραχίονα και εκδορές δεξιού αντίχειρα και ο Παλαιστίνιος έφερε εκδορά άνω χείλους.

Οι τρεις τραυματίες με τον 35χρονο νωρίτερα είχαν και άλλο επεισόδιο σε μπυραρία. Γύρω στη 1:30 ο 35χρονος δράστης είχε πάει στη μπυραρία να πιει ποτό και τον έδιωξαν λόγω της συμπεριφοράς του.

Αυτός επέστρεψε αργότερα όταν η μπυραρία ήταν κλειστή και έβαλε φωτιά. Μετά πήρε το αυτοκίνητο και πήγε να βρει τους τρεις στο νυκτερινό κέντρο.

Μάλιστα όταν έφθασε έξω από το νυκτερινό κέντρο με το αυτοκίνητο μπήκε με αυτό σε βιτρίνα μαγαζιού της περιοχής. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο δράστης πήγε μόνος του στην αστυνομία και παραδόθηκε παραδεχόμενος τα αδικήματα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση