HomeLife & StyleΓια ποιο πράγμα έχει μετανιώσει στη ζωή του ο πρίγκιπας Χάρι

Για ποιο πράγμα έχει μετανιώσει στη ζωή του ο πρίγκιπας Χάρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε πώς έχει μετανιώσει που δεν είχε μιλήσει νωρίτερα για το πόσο τον επηρέασε ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας του. Ο 31χρονος Χάρι αποκάλυψε πως μόλις πριν από τρία χρόνια άρχισε να ανοίγεται και να μιλάει για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο Χάρι ήταν καλεσμένος σε μια εκδήλωση όπου σταρ του αθλητισμού όπως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ και οι χρυσές Ολυμπιονίκες Βικτόρια Πέντλετον και Ντέιμ Κέλι Χολμς άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν για τις σκοτεινές μέρες που πέρασαν.

Ο Φέρντιναντ μίλησε για την οικογενειακή τραγωδία που πέρασε πέρσι όταν έχασε τη σύζυγό του Ρεμπέκα και πόσο ο θάνατός της επηρέασαν τα παιδιά τους. Τότε ο Χάρι είπε: «Ειλικρινά μετανιώνω που δεν είχα μιλήσει νωρίτερα. Μέχρι τα 28 μου χρόνια δεν είχα πει κουβέντα για το θάνατο της μητέρας μου» και συνέχισε: «Υποφέρεις και αυτό είναι δεδομένο. Πρέπει όμως να μιλάς και να μην τα κρατάς μέσα σου. Δεν είναι αδυναμία. Αδυναμία είναι να μην βλέπεις πρόβλημα και να μην κάνεις κάτι για να το αντιμετωπίσεις. Το κλειδί στο θέμα είναι ότι όταν κάποιος αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα πρέπει να το λύνει. Δεν έχει σημασία αν είναι πρίγκιπας, στρατιώτης, αθλητής, οδηγός λεωφορείου, μητέρα, πατέρας, παιδί. Δεν έχει καμία σημασία».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε στις 12 Αυγούστου του 1997 όταν ο Χάρι ήταν 12 ετών και ο Γουίλιαμ 15.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση