HomeΚΡΗΤΗΗ Κρήτη στο «επίκεντρο» ξένων τηλεοπτικών παραγωγών

Η Κρήτη στο «επίκεντρο» ξένων τηλεοπτικών παραγωγών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… επίκεντρο των ξένων τηλεοπτικών παραγωγών βρίσκεται η Κρήτη καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη γυρίσματα δύο μίνι ντοκιμαντέρ στο νησί.

Τα γυρίσματα γίνονται με την υποστήριξη του ΕΟΤ στο πλαίσιο του στρατηγικής επιλογής του Οργανισμού για την ανάδειξη δημοφιλών αλλά και λιγότερο γνωστών  ελληνικών  προορισμών στο εξωτερικό, μέσα από την βιομηχανία του θεάματος.

Σύμφωνα με το tornosnews.gr, filming trips βρίσκονται σε εξέλιξη σε Αθήνα Πελοπόννησο και Κρήτη από το Αυστραλιανό τηλεοπτικό ταξιδιωτικό πρόγραμμα «The Travel Bug TV Show” και σε περιοχές της χώρας με υπεραιωνόβια δένδρα ελιάς στην Ελλάδα, από ελληνικό συνεργείο για  την DES TV ( web tv με έδρα τη Θεσσαλονίκη).

Πιο συγκεκριμένα τα γυρίσματα του προγράμματος «The Travel Bug TV Show» ξεκίνησαν στις 5 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 24 Ιουλίου και πραγματοποιούνται, με την εκπομπή να μετρά ήδη 7 χρόνια απόλυτης επιτυχίας.

Τα γυρίσματα γίνονται σε: Αθήνα, Χανιά, Φαλάσαρνα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Κόρινθο, Καλαμάτα, Στούπα, Ταΰγετο και Τρίπολη.

Το show , προβάλλεται πέραν της Αυστραλίας, σε Ρωσία, Κάτω Χώρες, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία μέσω National Geographic και σε N.A. Ασία, Ισπανία, Ινδία, Τουρκία, Πολωνία, Λετονία και ΗΠΑ μέσω Netflix.

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της σειράς ντοκιμαντέρ, «Η Ελλάδα της Ελιάς»- Ευλογημένα ελαιόδεντρα ανά τους αιώνες. Έχει θέμα τα υπεραιωνόβια δένδρα της ελιάς στην Ελλάδα και θα προωθηθεί στο Διαδίκτυο (portal  και social media). Θα ολοκληρωθεί σε οχτώ επεισόδια (διάρκειας 45’), ένα για κάθε περιοχή: Κρήτη, Πελοπόννησος, Χαλκιδική, Φωκίδα, Κυκλάδες, Επτάνησα, Αθήνα και Βόρειο Αιγαίο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση