HomeΚΡΗΤΗΠατέρας απειλούσε να κάψει τον εαυτό του και τα παιδιά του επειδή του έκαναν… έξωση!

Πατέρας απειλούσε να κάψει τον εαυτό του και τα παιδιά του επειδή του έκαναν… έξωση!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της έξωσης μίας πολύτεκνης οικογένειας στο Ηράκλειο για οφειλές ενοικίου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ιδιοκτήτης σπιτιού στην οδό Ιτάνου στην Κηπούπολη κίνησε διαδικασίες έξωσης σε έναν πατέρα με τρία ανήλικα παιδιά για οφειλές.

Μάλιστα, η δικαστική επιμελήτρια ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας για την διαδικασία της έξωσης με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να πάει σήμερα το πρωί στο σπίτι της οδού Ιτάνου και να ζητήσει την αποχώρηση της οικογένειας.

EKSOSH (8)

Ο πατέρας απειλούσε να κάψει τον εαυτό του και τα παιδιά του

Ο πατέρας, ο οποίος εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας στο δήμο Ηρακλείου, στη θέα των αστυνομικών αντέδρασε άσχημα καθώς οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι κλειδαμπαρώθηκε στο σπίτι και κρατώντας ένα μπουκάλι οινόπνευμα απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά να κάψει τόσο τον ίδιον όσο και τα τρία ανήλικα παιδιά του.

EKSOSH (5)

Οι αστυνομικοί με την βοήθεια της δικαστικής επιμελήτριας προσπάθησαν να τον ηρεμίσουν και λίγες ώρες αργότερα το κατάφεραν.

Έξωση για ένα ενοίκιο κι έναν λογαριασμό νερού!

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Ηρακλείου.

EKSOSH (3)

Όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς το θέμα αυτό είναι γνωστό στο Εργατικό Κέντρο εδώ και μία βδομάδα.

EKSOSH (2)

«Οι οφειλές της οικογένειας στον ιδιοκτήτη είναι ένα ενοίκιο και ένας λογαριασμός νερού ύψους 438 ευρώ! Γι’ αυτό το μικρό ποσό ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει έξωση στην πολύτεκνη οικογένεια. Εμείς ως Εργατικό Κέντρο είχαμε μαζέψει αυτά τα χρήματα και επιχειρήσαμε να τα δώσουμε στον ιδιοκτήτη ο οποίος όμως δεν τα δέχθηκε», τόνισε σχετικά στο cretapost o κ. Βοργιάς ο οποίος εξιστόρησε και το τί ακριβώς συνέβη.

EKSOSH (1)

«Υπήρχε μία αντιπαράθεση ανάμεσα στην συγκεκριμένη οικογένεια και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Η αντιπαράθεση ήταν στο ότι η οικογένεια ήθελε να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την επιδότηση ενοικίου με τον ιδιοκτήτη να μην τους δίνει το δικαίωμα να το κάνουν. Όταν ο ιδιοκτήτης ξεκίνησε τις διαδικασίες για έξωση εμείς ως Εργατικό Κέντρο του ζητήσαμε να μας δώσει μία προθεσμία πέντε ημερών προκειμένου να βρούμε κάποιο άλλο σπίτι ώστε να μεταφερθεί η οικογένεια ενώ την ίδια ώρα του είχαμε μαζέψει τα χρήματα, τα οποία και δεν τα δέχθηκε. Ο ιδιοκτήτης δεν μας έδωσε αυτή τη διορία κι έτσι οι διαδικασίες προχώρησαν. Σήμερα, όταν έφτασε η δικαστική επιμελήτρια με τους αστυνομικούς στο σπίτι της οικογένειας πήγα αμέσως στην Εισαγγελία για να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια λύση ωστόσο βρήκαμε ένα μέρος στο να μείνει η οικογένεια», τόνισε σχετικά ο κ. Βοργιάς εξηγώντας ότι η οικογένεια θα φιλοξενηθεί τελικά σε συγγενικό σπίτι για κάποιες ημέρες μέχρι να βρούμε ένα άλλο σπίτι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση