HomeΚΡΗΤΗ«Μην με ψάχνετε, θέλω να μείνω με τον φίλο μου» – Τί είπε η 16χρονη που είναι… μανούλα στην «κλεψά»

«Μην με ψάχνετε, θέλω να μείνω με τον φίλο μου» – Τί είπε η 16χρονη που είναι… μανούλα στην «κλεψά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το σύντροφό της εμφανίστηκε προχθές σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας η 16χρονη, η οποία έχει κάνει «άνω- κάτω» την αστυνομία λόγω των συνεχών εκούσιων απαγωγών από τον 25χρονο φίλο της, με τον οποίο η ίδια είχε δηλώσει ότι θέλει να βρίσκεται κοντά του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η Πατρίς», η ανήλικη παρουσιάστηκε στο τμήμα και είπε στους αστυνομικούς να μην την ψάχνουν. Αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησαν με τους γονείς της, οι οποίοι βρίσκονταν στο εξωτερικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον εισαγγελέα, ενώ την ανήλικη παρέλαβε η μητέρα της.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση των δύο νέων… καλά κρατεί, ωστόσο παραμένει άγνωστο για ποιο λόγο αποφασίστηκε η 16χρονη να εμφανιστεί στην αστυνομία.

Η υπόθεση των συνεχών «κλεψιών» ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, ενώ το προσεχές διάστημα η Δικαιοσύνη είναι αυτή που θα αποφασίσει εάν η ανήλικη θα μπορέσει να παντρευτεί τον «καλό» της, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ενηλικιωθεί. Όπως γράψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, η 16χρονη πριν από μερικούς μήνες υπέβαλε μήνυση εναντίον του πατέρα της για κακοποίηση. Η ίδια μάλιστα, λίγο καιρό μετά, ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία, με αίτησή της ζητά να της δοθεί άδεια για να παντρευτεί και το σκέλος της υπόθεσης αυτής αναμένεται να συζητηθεί το φθινόπωρο.

Πριν λίγο καιρό η ανήλικη είχε στείλει φαξ στο αστυνομικό τμήμα που έχει αναλάβει την υπόθεσή της, αναφέροντας ότι είναι καλά και να μην την ψάχνουν.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη «κλεψά» της ανήλικης είχε σημειωθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Η κοπέλα με παρέμβαση της αστυνομίας είχε επιστρέψει στο σπίτι της, όμως και πάλι έφυγε από εκεί μαζί με το φίλο της.

Τότε ο 25χρονος είχε κατηγορηθεί από τον πατέρα της 16χρονης ότι είχε εισβάλει στο σπίτι με μία καραμπίνα, κάτι το οποίο ο κατηγορούμενος είχε διαψεύσει.

Και η κοπέλα στην κατάθεσή της είχε πει ότι εκείνη του είχε ζητήσει να πάει στο σπίτι να την πάρει, γιατί δεν άντεχε να είναι με τους γονείς της.

Φώτο αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση