HomeΚΡΗΤΗΟδηγούμε με ασφάλεια: Μια άξια πρωτοβουλία για την πρόληψη των τροχαίων

Οδηγούμε με ασφάλεια: Μια άξια πρωτοβουλία για την πρόληψη των τροχαίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκπρόσωποι συνδιοργανωτών φορέων ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να εξαλειφθούν τα τροχαία και καλούν όλο τον κόσμο να συμμετέχει στην εκδήλωση της 31ης Ιουλίου, στο Thalassa Magic, στην Αμμουδάρα, από τις 11:00 π.μ. ενισχύοντας το μήνυμα «Οδηγούμε με ασφάλεια».

Κωνσταντίνος Χατζημηνάς, Πρόεδρος Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης: «Αυτοκίνητο, ένα τεχνολογικό επίτευγμα το οποίο κατασκευάσθηκε για να κάνει ευκολότερη τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, στην εργασία του και στις μετακινήσεις του. Αντ’ αυτού όμως εξελίχθηκε ως η σύγχρονη πανοπλία, το προστατευτικό και επιθετικό κέλυφος του. Οδηγοί οπλισμένοι με άγνοια, ανευθυνότητα, εγωκεντρισμό, κακές συνήθειες και αδιαφορία. (Γλυκύς φαίνεται ο πόλεμος σ’ αυτούς που δεν έχουν πείρα (από πόλεμο). Μάστιγα τις εποχής μας τα αυτοκινητικά δυστυχήματα .

Οι σημερινοί οδηγοί τρέχουν πάνω σε χθεσινούς δρόμους, μέσα σε αυριανά αυτοκίνητα, με μεθαυριανή ταχύτητα. Υπό την επήρεια αλκοόλ, το οποίο σβήνει τον άνθρωπο για ν’ ανάψει το κτήνος. Με πινακίδες STOP που τις έχουμε μόνο και μόνο για να διαπιστώνουμε ποιος φταίει μετά το ατύχημα. Και βέβαια η υπερβολική μας εξυπνάδα. Όποιος οδηγεί πιο αργά από εμάς είναι ηλίθιος και όποιος πάει πιο γρήγορα είναι τρελός….

Ευκαιρία λοιπόν, η αξιόλογη και σημαντική πρωτοβουλία του κ. Αυγενάκη και των συμμετεχόντων φορέων και συλλόγων, να ενώσουμε τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας σε αυτή την σπουδαία εκδήλωση στις 31 Ιουλίου. Ας γίνουμε φορέας μεταδοτικής υγιούς νοοτροπίας ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ»

Μανώλης Χαχλιούτης, Πρόεδρος & Δ. Σύμβουλος ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Α.Ε.: «Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τον πιο «βαρύ φόρο» στους δρόμους της Κρήτης. Είναι θλιβερό να χάνονται νέοι άνθρωποι και συμπολίτες μας γενικότερα, από την επικίνδυνη οδήγηση. Πέραν των πολύ επικίνδυνων σημείων στο οδικό δίκτυο της Κρήτης, πολλά ατυχήματα ή δυστυχήματα, οφείλονται στην μη ασφαλή οδήγηση. Από την πλευρά μας, ως μεγαλύτερος μεταφορικός φορέας της Κρήτης, με το χαμηλότερο ποσοστό ατυχημάτων, σχεδόν μηδενικό, συμμετέχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, θέλοντας να περάσουμε το σημαντικότερο ίσως μήνυμα για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων «οδηγούμε με ασφάλεια»!».

Η συμμετοχή όλων στην προώθηση του μηνύματος «Οδηγούμε με ασφάλεια» είναι αναγκαία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση