HomeΚΟΣΜΟΣΟι πιο τυχεροί άνθρωποι του κόσμου

Οι πιο τυχεροί άνθρωποι του κόσμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όταν λέμε «τη γλίτωσε παρά τρίχα», αυτό ακριβώς εννοούμε…

Κάποιες φορές, όλες οι δυνάμεις του κόσμου συνωμοτούν για να σε σώσουν. Κι εκεί που οι αυτόπτες μάρτυρες κλείνουν τα μάτια, εσύ βγαίνεις σώος και αβλαβής.

Οι δημιουργοί αυτής της συλλογής από κλιπάκια ξεκίνησαν για να δείξουν τυχερούς ανθρώπους που τη γλιτώνουν σε διάφορες καταστάσεις και δραστηριότητες. Όπως θα δείτε όμως, η συντριπτική πλειονότητατων πλάνων είναι από την κυκλοφορία στους δρόμους. Μόνο ένα-δυο κλιπάκια είναι άσχετα.

Και είναι φυσικό, αφού στις επικίνδυνες δραστηριότητες συμμετέχουν σχετικά λίγοι, ενώ στους δρόμους κυκλοφορούμε όλοι. Όταν μάλιστα πρόκειται για δρόμους σε χώρες τριτοκοσμικές ή χωρίς αυτοκινητικήκουλτούρα ή σε χώρες του βορρά όπου πέφτει χιόνι ή παγετός κάνοντας τους δρόμους να γλιστρούν, τα συμβάντα είναι συχνά και πρέπει πράγματι να έχεις τύχη βουνό για να τη σκαπουλάρεις.

Το καλό είναι ότι σε κάποιες από αυτές τις χώρες η τοποθέτηση βιντεοκάμερας (dashcam) στο ταμπλό είναιυποχρεωτική από τις ασφαλιστικές εταιρείες, οπότε οι παρά τρίχα αποφυγές απαθανατίζονται για να τις βλέπουμε κι εμείς και να παίρνουμε μαθήματα…

Διαφήμιση
Διαφήμιση