HomeΚΡΗΤΗΕνημερώθηκε για τα προβλήματα των αστυνομικών Λασιθίου

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα των αστυνομικών Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τα προβλήματα των αστυνομικών Λασιθίου ενημερώθηκε ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής Λασιθίου και στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ, Μιχάλης Καρχιμάκης από την διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης:

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης, στην συζήτηση που έγινε μέσα σε πλαίσιο αμοιβαίας εκτίμησης, ενημέρωσαν τον κ. Καρχιμάκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Υπηρεσίες του Λασιθίου, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού και η άμεση ανάγκη που υπάρχει για την πλήρωση των οργανικών θέσεων με Αστυνομικό Προσωπικό, σε όλες της Υπηρεσίες του Νομού Λασιθίου.

Συζητήθηκε επίσης το φλέγων ζήτημα της αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Λασιθίου, όπου αναφέρθηκε ο προβληματισμός και η ανησυχία που έχουν προκύψει στα μέλη της Ένωσης αλλά και στην τοπική κοινωνία για τα όσα σχεδιάζονται και τέθηκαν υπ’ όψιν του κ. Καρχιμάκη οι θέσεις της Ένωσης μας για το προτεινόμενο σχέδιο.

Ο κ. Καρχιμάκης αφού άκουσε όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν με προσοχή, εξέφρασε την διάθεση του να στηρίξει από την πλευρά του, για την όσο δυνατόν καλύτερη έκβαση αυτών, στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση