HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένη η βραδιά αλληλεγγύης στο Αρκαλοχώρι

Επιτυχημένη η βραδιά αλληλεγγύης στο Αρκαλοχώρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόλυτη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο  Αρκαλοχώρι η βραδιά αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου στο ανακαινισμένο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Μια πέραν κάθε αμφισβήτησης και πάνω και από την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη εκδήλωση που είχε απ όλα:

α) Τιμητική εκδήλωση προς τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την σταθερή και σημαντική στήριξη που παρέχει στις σημαντικές δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου.

20160714_224619

β) Τιμητική ανταπόδοση σε όλους τους εθελοντές του συλλόγου που με προσφορές εργασίας, δωρεές και κάθε τρόπο βοήθησαν να ανακαινισθεί το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ.

γ) Κοινωνική προσφορά προς τα παιδιά πέντε σχολείων της περιοχής μας αφού η εκδήλωση στήριξε την επιτροπή διαγνωστικής εκπαιδευτικής αξιολόγησης και υποστήριξης, προσφέροντας όλα τα έσοδα για  τιν σημαντικό αυτό σκοπό.

δ) Εθελοντική και εντελώς αφιλοκερδή συμμετοχή στην εκδήλωση τόσο της ορχήστρας των αδελφών Στρατάκη όσο και του χορευτικού συγκροτήματος του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης Αρκαλοχωρίου αλλά και δεκάδων εθελοντών του συλλόγου.

20160714_232501

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως πέρα από την συγκινητική συμμετοχή εκατοντάδων νέων κυρίως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και  χαιρέτησαν ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ . Παρευρεθηκαν επισης ο προεδρος του Δ.σ. του Δημου μας κ. Φραγκάκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Εργαζάκης και Μανουράς, ο αντιπρόεδρος του δοπαπ κ. Δερμιτζάκης, ο διοικητής του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου κ. Καρακούδης, πρόεδροι συλλόγων από την γυρω περιοχή, σύσσωμη η θεατρική ομάδα Δρώντες επί σκηνής  κ. α.

20160715_003909

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι προσήλθαν και στήριξαν  με κάθε τρόπο τη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη ο οποίος τίμησε το Αρκαλοχώρι με τη φυσική του παρουσία για ένα ολόκληρο διήμερο εκδηλώσεων και δράσεων πολιτισμού και αλληλεγγύης και υπόσχεται να συνεχίσει την αλυσίδα των εκδηλώσεων του με τον ίδιο άρτιο τρόπο που το πράττει κάθε φορά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση