HomeCity GuideTα αγαπημένα των παιδιών XANA ZOO ταξιδεύουν στο Ηράκλειο και στα Μάλια!

Tα αγαπημένα των παιδιών XANA ZOO ταξιδεύουν στο Ηράκλειο και στα Μάλια!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε Ηράκλειο και Μάλια θα δώσουν τις παραστάσεις τους οι αγαπημένοι XANA ZOO όλων των παιδιών, που θα χορέψουν και θα ξεφαντώσουν με την Τερέζα, την Νίκη και τον Βασίλη σε μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση!

Θα παρελάσουν όλοι οι ήρωες της Χοραλίας, ο Φαταούλας, ο Αστακός, η Αγελάδα και ο Βάτραχος. Φυσικά από την παρέα δεν λείπουν η Καμήλα ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα ο Ντρούλης Νερουλάς χοντρούλης ο Ελέφαντας και όλη η θεότρελη παρέα που δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια ο Μάνος Βαφειάδης και λάτρεψαν όλα τα ελληνόπουλα.

Πρόκειται  για ένα χαρούμενο διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο μουσικοθεατρικό σόου για παιδιά από 2 ετών! Το 7μελες συγκρότημα θα παρουσιάσει μουσικοχορευτικό θέαμα διάρκειας 90λεπτών με όλες τις γνωστές τους επιτυχίες.

Η παράσταση στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου, στο Κινηματοθέατρο Αστόρια με 2 παραστάσεις στις 11 το πρωί και στις 19:00. Η προπώληση έχει ξεκινήσει από το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και τα Αρτοποιεία Σταματάκης (Γάζι και Λεωφ. 62 Μαρτύρων).  Στα Μάλια θα βρίσκονται την Τρίτη 19 Ιουλίου, στοRoyal Hall, στις 21:00 και η προπώληση γίνεται  από το Βιβλιοπωλείο Αρχέτυπο.

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι 9€, γενική είσοδος 11€ και η  είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 24 μηνών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση