HomeΚΟΣΜΟΣΧαράκωσε το σύντροφό της επειδή… φίλησε άλλη

Χαράκωσε το σύντροφό της επειδή… φίλησε άλλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 30χρονη Joylene Cunningham από το Ηνωμένο Βασίλειο φυλακίστηκε μετά την επίθεση στο σύντροφό της τον οποίο χαράκωσε από το στόμα μέχρι το αυτί του όταν τον έπιασε να φιλιέται με άλλη γυναίκα.

Η 30χρονη φέρεται να χρησιμοποίησε ένα αμβλύ αντικείμενο για να τραυματίσει το πρόσωπό του φίλου της Sean, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να νοσηλευθεί κάνοντας 18 ράμματα. Στην αρχή υπήρχαν υποθέσεις με βάση όσα υποστήριξε ότι το αντικείμενο ήταν είτε το δαχτυλίδι της γυναίκας είτε από ένα κομμάτι γυαλί από το ποτήρι που κρατούσε στα χέρια του ο άνδρας.

Στην Cunningham επιβλήθηκε ποινή 2,5 έτη ενώ ο δικαστής ανέφερε: «Η πληγή ήταν βαθιά και εκτεινόταν σχεδόν από το στόμα μέχρι το αυτί του προκαλώντας μια μόνιμη ουλή στο πρόσωπό του».

Η ίδια μιλώντας για το πώς έφτασε σε αυτή την κατάσταση είπε ότι βγήκε εκτός εαυτού βλέποντάς τον να ανταλλάσσει φιλιά και χάδια με μια άλλη γυναίκα. «Ένιωσα μεγάλη αναστάτωση, απλά όρμηξα επάνω του και τον χτύπησα», ανέφερε, αρνούμενη όμως ότι τον χαράκωσε. Πρόσθεσε ότι τον γρονθοκόπησε αλλά αρνήθηκε ότι είχε μια λεπίδα στο χέρι της, και είπε ότι η πληγή πρέπει να προκλήθηκε είτε από ένα δαχτυλίδι που φορούσε εκείνη είτε από ένα κομμάτι γυαλιού από το ποτήρι που κρατούσε ο άνδρας.

Η γυναίκα δηλώνει μετανιωμένη για την κίνησή της ενώ το θύμα μοιάζει να την έχει συγχωρέσει καθώς όπως λέει δεν θεωρεί ότι έγιναν τελικά όλα επίτηδες. Επιπλέον ο ίδιος παραδέχεται ότι βρέθηκε με την άλλη γυναίκα για εκδίκηση καθώς νόμιζε ότι η σύντροφός του τον έχει απατήσει. Επίσης ο ίδιος είχε υπάρξει βίαιος με εκείνη στο παρελθόν. Ο δικαστής δε φαίνεται να πίστεψε όλους τους ισχυρισμούς και τελικά η ποινή επιβλήθηκε στην αγριεμένη σύντροφο.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση