HomeΚΡΗΤΗΑποχαιρετιστήρια εκδήλωση από τον Α.Ο. “Θησέας”

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση από τον Α.Ο. “Θησέας”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από μια πλήρως επιτυχημένη χρονιά με νίκες, εμπειρίες και κάποιες ήττες ο Α.Ο. Θησέας οργάνωσε το καθιερωμένο του μπάρμπεκιου.

Το περασμένο Σάββατο σε σπίτι μέλους του Συλλόγου στη Λυγαριά οι αθλητές (μικροί-μεγάλοι) και τα μέλη του γνωστού Συλλόγου ξιφασκίας αποχαιρέτησαν την αθλητική χρονιά στα…κάρβουνα!

Με πολλή χαρά και «ζεστασιά» τα νέα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μεταξύ τύρου και αχλαδίου βράβευσαν δύο σπουδαίους αθλητές της ξιφασκίας, τον κ. Αλέξανδρο Κοντογιάννη, Κυπελλούχο Ελλάδος 2016 και την κυρία Φανή Ξαγοραράκη για την προσφορά τους στο υπέροχο άθλημα της ξιφασκίας.

Ήδη την Τρίτη 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Συλλόγου Α.Ο. Θησέας στην οδό Σορβόλου 9 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου πενταμελούς ΔΣ. Πρόεδρος αναδείχθηκε μέσα από ψηφοφορία η κυρία Ελεονόρα Βασιλάκη, Γενικός Γραμματέας ο κ. Αντρέας Πολυχρονάκης, Ταμίας η κυρία Λάουρα Ντιλορέντζι, Έφορος η κυρία Κατερίνα Λημνιάτη, Μέλος η κυρία Άννα Κλάψη. Αναπληρωματικά μέλη ο κ. Εμμανουήλ Κατσελάκης και η κυρία Αλκινόη Μοσχίδου, υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων η κυρία Αλκινόη Μοσχίδου.

Το όραμα των νέων μελών του ΔΣ είναι να προωθήσουν το ευγενές άθλημα της ξιφασκίας όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση