HomeΚΟΣΜΟΣΟι Γερμανοί δεν… «το ‘χουν» με την καθαριότητα, δείχνει νέα έρευνα

Οι Γερμανοί δεν… «το ‘χουν» με την καθαριότητα, δείχνει νέα έρευνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα Γερμανούς δεν αλλάζουν εσώρουχο κάθε πρωί, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το γερμανικό «Focus» ενώ μόνος ένας στους δύο πλένεται πριν πάει στο γραφείο.

Έρευνα του ινστιτούτου «mymarktforschung.de» που αποκαλύπτει τις συνήθειες των συμπολιτών της Ανγκελα Μέρκελ σε ότι αφορά την υγιεινή τους έδειξε ότι οι Γερμανοί δεν «το έχουν» με την… καθαριότητα.

Ενδεικτικά είναι τα σχόλια του γερμανικού περιοδικού για τα αποτελέσματα της έρευνας.

«Μήπως στο τρένο κάθε πρωί σας μυρίζουν οι συνεπιβάτες σας; Ή και στο γραφείο μήπως αναδύεται μία δυσάρεστη μυρωδιά από την πλευρά του συναδέλφου που κάθεται κοντά σας;

Έρευνα δείχνει ότι, οι Γερμανοί δεν είναι επιμελείς σε ότι αφορά την υγιεινή τους. Μόνο το 37% στρώνει το κρεβάτι του κάθε πρωί, όπως προκύπτει από την έρευνα. Και σχεδόν ένας στους δύο μπαίνει στο ντους πριν φύγει για το γραφείο.

Αλλά και τα δόντια τους αμελούν να τα πλύνουν πολλοί Γερμανοί. Μόνο τέσσερις στους δέκα βουρτσίζουν τα δόντια τους κάθε πρωί. Και μόλις το 37% των ερωτηθέντων αλλάζουν εσώρουχο πριν πάνε στο γραφείο. Όμως η πλειοψηφία των ερωτηθέντων έχουν πάντα χρόνο για το smartphone…

Ίσως θα έπρεπε να Γερμανοί να επανεξετάσουν τις προτεραιότητές τους.», σχολιάζει το γερμανικό περιοδικό.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση