HomeΚΟΣΜΟΣΜπροστά στα μάτια της συζύγου του σκοτώθηκε ο ταυρομάχος -Σοκαρισμένη η Ισπανία

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του σκοτώθηκε ο ταυρομάχος -Σοκαρισμένη η Ισπανία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του εξέπνευσε ο 29χρονος ταυρομάχος Βικτόρ Μπάριο, σε ταυρομαχία στην ισπανική πόλη Τερουέλ, το Σάββατο.

Ο θάνατος του 29χρονου ταυρομάχου, ο οποίος είναι ο πρώτος τα τελευταία 30 χρόνια, πάγωσε όλη την Ισπανία. Η Ρακέλ Σανθ, σύζυγος του 29χρονουν, η οποία είναι δημοσιογράφος και εκπρόσωπος του Λαϊκού Κόμματος του Μαριάνο Ραχόι, ήταν παρούσα στην ταυρομαχία, έγραψε λίγο αργότερα στο Twitter: «Σας ευχαριστώ όλους. Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Δεν έχω λόγια. Η ζωή μου χάθηκε. Δεν έχω δύναμη, όμως, σας ευχαριστώ».

TAYROMAXOS1

Ο Βίκτορ Μπάριο, έχασε τη ζωή του όταν ο ταύρος τον εμβόλισε στο θώρακα κατά τη διάρκεια ταυρομαχιών στην πόλη Τερουέλ. Μάλιστα, ο θάνατός του μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση σοκάροντας τους τηλεθεατές από άκρη σε άκρη της Ισπανίας.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε, όμως, και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, σε ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία έγραφε: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του Βίκτορ Μπάριο, τον ταυρομάχο που πέθανε σήμερα στο Τερουέλ. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση