HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζονται οι οργανωτικές πρωτοβουλίες του ΚΙΔΗΣΟ στην Κρήτη

Συνεχίζονται οι οργανωτικές πρωτοβουλίες του ΚΙΔΗΣΟ στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι οργανωτικές πρωτοβουλίες του ΚΙΔΗΣΟ στην Κρήτη και μετά τη συγκρότηση Συντονιστικής Γραμματείας του Κινήματος για το Δήμο Βιάννου, σήμερα σειρά έχει ο Ζαρός του Δήμου Φαιστού.

Η συνάντηση για τη συγκρότηση του οργανωτικού πυρήνα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην περιοχή θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το απόγευμα στο πρώην δημαρχείο Ζαρού.

Σε σχετική ανακοίνωση, που έχει εκδώσει το ΚΙΔΗΣΟ, αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Βασικό μέλημα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι η δημιουργία οργανώσεων με πολιτική άποψη, με πολιτικό λόγο, πρόταση και επιχειρήματα, όχι στα πλαίσια κομματικής γραφειοκρατίας, αλλά για να μπορεί να υπάρξει μια ουσιαστική και αποτελεσματική πολιτική δράση στην κοινωνία για την ίδια την κοινωνία.

Και, όπως τονίζει και ο Γιώργος Παπανδρέου σε κάθε ευκαιρία: “Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο, από το πραγματικό διακύβευμα που αφορά τους Έλληνες και τη χώρα.
Αν δεν ορίσουμε ποιο είναι το πρόβλημα που βιώνουμε και ταλανίζει τους Έλληνες, είμαστε καταδικασμένοι να το βιώνουμε στο διηνεκές, μιας και το ίδιο πελατειακό μοντέλο γεννά, αντί να λύνει προβλήματα.
Όμως μια προϋπόθεση υπάρχει. 
Να μιλάμε με αλήθεια, για την αλήθεια.
Να κάνουμε πολιτική και όχι να πολιτικολογούμε με παραπολιτική”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση