HomeΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google ετοιμάζει τα δικά της έξυπνα ρολόγια

Η Google ετοιμάζει τα δικά της έξυπνα ρολόγια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φήμες για νέα προϊόντα της Google έχουν κυκλοφορήσει και αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google έχει στα πλάνα της να φτιάξει τα δικά της smartwatches, τα οποία θα τρέχουν Android Wear και θα έχουν ενσωματωμένο Google Assistant.

Προς το παρόν οι αναφορές κάνουν λόγο για δυο μοντέλα, αλλά δεν είναι καν ακόμη ξεκάθαρο αν θα τα κατασκευάσει η ίδια ή θα αναλάβει άλλη εταιρεία αυτό το έργο και απλώς θα έχουν την επωνυμία της.

Υποθετικά, τα δύο smartwatches μπορεί να ακολουθήσουν το ίδιο μοτίβο των τελευταίων συσκευών Nexus με ένα μεγαλύτερο που θα έχει πιο πολλά χαρακτηριστικά, και ένα μικρότερο που θα στερείται ορισμένων προηγμένων χαρακτηριστικών, αλλά υπολογίζεται ότι θα είναι φθηνότερο. Το μεγαλύτερο ρολόι λέγεται ότι είναι πιο σπορ και θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως συνδεσιμότητα LTE, GPS και ένα μόνιτορ καρδιακού ρυθμού, ενώ το άλλο θα είναι μικρότερο και δεν περιλαμβάνει αυτές τις επιλογές. Και τα δύο smartwatches φαίνεται πως θα έχουν πλήρως κυκλικές οθόνες χωρίς λάστιχο όπως το Moto 360.

Το μεγαλύτερο με την κωδική ονομασία Angelfish λέγεται ότι θα μοιάζει με το LG Watch Urbane 2 ενώ το μικρότερο με την κωδική ονομασία Swordfish λέγεται ότι θα μοιάζει σε γενικές γραμμές με το Pebble Time Round. Και τα δύο ρολόγια θα προσφέρουν σύμφωνα με τις αναφορές Google Assistant αλλά δεν είναι σαφές αν αυτό σημαίνει ότι κάποια χαρακτηριστικά του λογισμικού θα μπορεί να τα βρει κανείς και σε άλλες συσκευές Android Wear.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση