HomeΚΡΗΤΗΚαι οι πέτρες… ράγισαν στο τελευταίο αντίο στην 18χρονη Πέλλα-Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς

Και οι πέτρες… ράγισαν στο τελευταίο αντίο στην 18χρονη Πέλλα-Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και οι πέτρες ράγισαν σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες, όπου συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί αποχαιρέτησαν το άτυχο κορίτσι, που τόσο άδοξα και πρόωρα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς της 18χρονης Πέλας, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν το κοριτσάκι τους, πριν καλά-καλά προλάβει να χαρεί τη ζωή του.

pella2

Όσοι παρευρέθηκαν στην εξώδιο ακολουθία για να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τους γονείς της Πέλας, δίνοντας τους κουράγιο για να αντέξουν το τραγικό παιχνίδι που τους επιφύλαξε η μοίρα.

Συγκινητικά είναι και τα λόγια του θείου της 18χρονης Πέλας, βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αποχαιρέτησε την ανιψιά του με μία ανάρτηση του στο facebook:

“Ένα ακόμα θύμα προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, της αγαπημένης μας ανιψιάς Πέλας. Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελό της, η ευγένεια και η διακριτικότητα που την έκανε ξεχωριστή.

Οι γονείς της, τα αγαπημένα μας ξαδέρφια Γρηγόρης και Αγάπη έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους.. Είμαστε δίπλα σας!”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση