HomeΚΡΗΤΗΑισιόδοξα τα μηνύματα για την 46χρονη Δήμητρα… μετά το ατύχημα με το απορριμματοφόρο

Αισιόδοξα τα μηνύματα για την 46χρονη Δήμητρα… μετά το ατύχημα με το απορριμματοφόρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τους καλύτερους οιωνούς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας της 46χρονης Δήμητρας, της υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, η οποία είχε παρασυρθεί την ώρα της εργασίας της από απορριμματοφόρο.

Η 46χρονη μέχρι τώρα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από αυτήν την περιπέτεια της υγείας της, καθώς από τις 20 Ιουνίου, οπότε και συνέβη το εργατικό ατύχημα, οι επιπλοκές που έχει υποστεί ο οργανισμός της είναι πολλές και σοβαρές.

Η 46χρονη όμως Δήμητρα και η οικογένεια της μπορεί πλέον να είναι αισιόδοξοι ότι τα δύσκολα πέρασαν και θα βγει νικήτρια από αυτήν την περιπέτεια που της επιφύλασσε η ζωή.

Μετά από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί η 46χρονη, τόσο στην κοιλιά όσο και στο πόδι, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Ωστόσο δεν υποστηρίζεται μηχανικά, έχει επαφή με το περιβάλλον και τρέφεται κανονικά.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της 46χρονης βρίσκεται εκτός από τους γιατρούς, η οικογένεια της, αλλά και συνάδελφοι της, οι οποίοι ελπίζουν ότι σύντομα θα επουλωθούν τα τραύματα της και η ζωή της θα επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση