HomeΚΟΣΜΟΣΣάλος στη Βρετανία: Το αστείο δημοσιογράφων για τη σεξουαλική ζωή της βασίλισσας!

Σάλος στη Βρετανία: Το αστείο δημοσιογράφων για τη σεξουαλική ζωή της βασίλισσας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακροατές αλλά και τους ιθύνοντες ραδιοτηλεοπτικών μέσων εξόργισε ένα σχόλιο ραδιοφωνικών παραγωγών για τη σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ως γνωστόν και όπως σε κάθε ευκαιρία όλοι σπεύδουν να αποδείξουν, οι Βρετανοί τρελαίνονται για την βασίλισσά τους. Δεν το κάνουν, όμως, μόνο εκφράζοντας δημόσια τον θαυμασμό τους σε αυτήν με επευφημίες κτλ. Αλλά εκφράζοντας και τα παράπονά τους όταν κάποιο σχόλιο για την Ελισάβετ δεν τους αρέσει.

Οπως συνέβη πρόσφατα, όταν ανήμερα των γενεθλίων της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του BBC Radio 4 αστειεύτηκαν με την σεξουαλική ζωή της Ελισάβετ. Ή καλύτερα με την ανυπαρξία της σεξουαλικής της ζωής.

Ο Ντέιβιν Μπάντιελ και ο Ράσελ Κέιν, κατά τη διάρκεια εκείνης της σατιρικής τους εκπομπής, αναφέρθηκαν στην Ελισάβετ και μεταξύ άλλων έκαναν αστεία για την προσωπική της ζωή. Σε κάποια στιγμή είπαν μάλιστα ότι το… κρεβάτι της Ελισάβετ έχει να «δει» δράση εδώ και δεκαετίες. «Η βασίλισσα πρέπει να έχει κάνει σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές στη ζωή της», προσέθεσαν.

Αυτές τους οι ατάκες ηταν αρκετές, ώστε τουλάχιστον 100 ακροατές να καλέσουν και να διαμαρτυρηθούν για τα όσα είχαν ειπωθεί για την Ελισάβετ!

Με το θέμα ασχολήθηκε και οι αρμόδιες ραδιοτηλεοπτικές αρχές οι οποίες χαρακτήρισαν τα όσα είπαν οι παραγωγοί ως «σοβαρή παραβίαση» των κατευθυντήριων οδηγιών που διέπουν τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις της British Broadcasting Corporation. Στην επίπληξη του BBC Trust υπογραμμίζεται ότι τα εν λόγω αστεία ήταν «αδιάκριτα, υποτιμητικά και προσβλητικά»!

Το BBC Radio 4 μέσω εκπροσώπου του που μίλησε στον Independent, απολογήθηκε και ζήτησε συγνώμη με επιστολή του ενώ εξέφρασε και τη λύπη του για τα όσα έγιναν.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση