HomeΚΡΗΤΗΗ Κρήτη και άλλα ελληνικά νησιά αγαπημένος προορισμός του διεθνούς jet set

Η Κρήτη και άλλα ελληνικά νησιά αγαπημένος προορισμός του διεθνούς jet set

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tα ελληνικά νησιά, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη, είναι τα πρώτα στη λίστα με τους 6 πιο καυτούς προορισμούς για αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Forbes.

Η λίστα καταρτίστηκε βάσει των προορισμών που θα προτιμήσουν αυτό το καλοκαίρι οι πλούσιοι και διάσημοι, όπως αποτυπώνεται στα στοιχεία από την ιστοσελίδα πολυτελών διακοπών VeryFirstTo.com.

Η κατάταξη των προορισμών βασίστηκε στις προτιμήσεις 466 σελέμπριτι και δισεκατομμυριούχων από 57 χώρες που χρησιμοποιούν την ταξιδιωτική ιστοσελίδα, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και μερικοί από τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες που δαπανούν έως και 8.000 ανά γεύμα (το άτομο).

Για τα ελληνικά νησιά και την Κρήτη το Forbes αναφέρει τα εξής: «Πέρα από τον φοβερό συνδυασμό της φυσικής ομορφιάς, της ιστορίας και της χιπ πολυτέλειας, αυτό που ξεχωρίζει τα ελληνικά νησιά είναι η μοναδική προσωπικότητα καθενός ξεχωριστά. Για παράδειγμα, η Μύκονος συνδυάζει ατμόσφαιρα πάρτι με τους όμορφους εμπορικούς πεζόδρομους, ενώ η Κρήτη προσφέρει πολυτέλεια με ιδιωτικότητα. Δοκιμάστε να κάνετε ιστιοπλοϊα γύρω από τα μαγικά νησιά ξεκινώντας από το λιμάνι Τούρλος και με στάση στις παραλίες Κάτω Λιβάδι, Ψαρού και Paradise. Περάστε από τη Δήλο για να δείτε τα ελληνορωμαϊκά αρχαιολογικά ευρήματα και τη Χώρα για να δείτε τους ανεμόμυλους από τον 16ο αιώνα».

Δείτε την κατάταξη…

  1. Eλληνικά νησιά
  2. Μαλδίβες
  3. Σαιν-Τροπέ, Γαλλία
  4. Μπαλί, Ινδονησία
  5. Κάπρι, Ιταλία
  6. Λίμνη Κόμο, Ιταλία

Tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση