HomeLife & StyleΗ Κέητ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία

Η Κέητ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να είναι μόνο 42 ετών και να υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μόδας τα περασμένα χρόνια, ωστόσο η Κέητ Μος δείχνει να έχει χάσει πραγματικά τη φόρμα της.

Οι παπαράτσι που την ακολουθούν παντού, την συνέλαβαν σε ρομαντικό ταξιδάκι στη Βενετία, με τον αγαπημένο της κόμη Nikolai von Bismarck. Το 42χρονο μοντέλο εθεάθη στην παραλία με άνιμαλ πριντ μπικίνι ενώ την ίδια ώρα δεν σταμάτησε να βγάζει σέλφι από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της φορώντας το σουτιέν της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με χαλαρή διάθεση το σούπερμοντελ πόζαρε στο φακό της με τα εσώρουχά της και έδειξε να απολαμβάνει μια ηλιόλουστη μέρα.

MOS1

Η Κέιτ και ο 29χρονος σύντροφός της έκαναν το μπάνιο και δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τα φλας των παπαράτσι. Το ζευγάρι είναι μαζί από το περασμένο φθινόπωρο και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η Βρετανίδα καλλονή έχει βρει στο πρόσωπό του την ηρεμία που χρειάζοταν.

MOS3

Ωστόσο είτε με εσώρουχα, είτε με το μπικίνι της η Brindille όπως αποκαλούν χαϊδευτικά όλα τα ΜΜΕ την Μος, έδειχνε «βαριά», με επιπλέον κιλά και χωρίς την σπιρτάδα που είχε στη νεότητά της.

Ο κόμης Νικολάι φον Μπίσμαρκ είναι ο τρισέγγονος του πρώτου καγκελάριου της νέας γερμανικής αυτοκρατορίας Οττο φον Μπίσμαρκ. Είναι 28 ετών και σύμφωνα με το περιοδικό Tatler βρίσκεται ανάμεσα στις 150 προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή. Βαθύπλουτος κληρονόμος των Μπίσμαρκ, σπούδασε φωτογραφία στη σχολή  Parsons στο Παρίσι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 28χρονος κόμης Μπίσμαρκ έχει σχέση με διάσημη γυναίκα. Το 2008 είχε σχέση με την πριγκήπισσα Μπεατρίς της Μεγάλης Βρετανίας ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Κέητ Μίντλετον και τους πρίγκηπες Γουίλιαμ και Χάρι.

MOS3

Το 2013 ο ιδιόρρυθμος κόμης πήγε στην Αιθιοπία για ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ και μίλησε στην Daily Telegraph για την εμπειρία του. «Επί τρεις εβδομάδες πλενόμουν στο ποτάμι και κοιμόμουν σε μια μικρή σκηνή που την φύλαγαν μικρά παιδιά με όπλα AK-47 στα χέρια. Για πρωινό έπινα αίμα αγελάδας. Πήρα πολλές φωτογραφίες. Ζωγράφισα μαζί τους, ήπια ούζο μαζί τους, πυροβόλησα μαζί τους…έγινα ένας από αυτούς» δήλωσε.

MOS4 MOS5

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση